Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Κώστας Ζιάβρας: «Ελάτε να δυναμώσουμε μαζί τη ΝΔ»

«Να δυναμώσουμε τη φωνή της Νέας Δημοκρατίας απέναντι σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τα Εθνικά μας συμφέροντα, ανίκανη να βγάλει τη χώρα από τα οικονομικά αδιέξοδα…»
Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της 13ης Μαΐου απευθύνει με ανάρτησή του στο facebook, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Κωνσταντίνος Ζιάβρας, τέσσερις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.
Ο κ. Ζιάβρας ζητά από τα μέλη του κόμματος να δυναμώσουν τις τοπικές οργανώσεις για να βοηθήσουν αυτές με τη σειρά τους, την ηγεσία της ΝΔ να...
διατυπώσει ένα πρόγραμμα αποτελεσματικό για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ επιτίθεται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του κ. Ζιάβρα έχει ως εξής:
«Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες
Στις 13 Μαΐου 2018 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Η Νέα Δημοκρατία είναι υπερήφανη για την εσωκομματική αυτή διαδικασία, η οποία διενεργείται για πρώτη φορά από το σύνολο των ψηφοφόρων της και είναι περισσότερο δημοκρατική από ποτέ.
Η ανταπόκριση των μελών μας για την ταμειακή τους τακτοποίηση ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές ήταν επίσης εντυπωσιακή, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πολίτες μας εμπιστεύονται και επιθυμούν την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να βγουν από τα αδιέξοδα που τους έχει οδηγήσει η πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης.
Με συνέπεια στις αρχές και τις αξίες της παράταξης που υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια και με σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας, σας κάνω γνωστό ότι έχω θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.
Σε αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να λείψει κανείς!!! Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε για να δυναμώσουμε τη φωνή της Νέας Δημοκρατίας απέναντι σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τα Εθνικά μας συμφέροντα, ανίκανη να βγάλει τη χώρα από τα οικονομικά αδιέξοδα, σε μια κυβέρνηση που προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην αλλοίωση των ηθών και των παραδόσεων μας, στην διαστρέβλωση της ταυτότητάς μας σαν Έθνος.
Απέναντι σε αυτή την κοινωνική κρίση οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε και με πνεύμα συνεργασίας να δημιουργήσουμε ισχυρές και δυναμικές Τοπικές Οργανώσεις ώστε να στηρίξουμε τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού προγράμματος για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Στις 13 Μαΐου σας προσκαλώ όλους να ψηφίσουμε με γνώμονα τον κοινό μας σκοπό, με ενότητα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας».