Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

#Deiksepoioseisai στο RUN GREECE στα Ιωάννινα

Επιστρέφει για 6η φορά στα Γιάννενα την Κυριακή 20 Μαΐου, το Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και τη χορηγική υποστήριξη της WIND.
Πρωταθλητές, ερασιτέχνες δρομείς και αθλούμενοι κάθε ηλικίας, ετοιμάζονται να δώσουν και φέτος το «παρών» στην πλατεία Πύρρου. Σε μία...
γιορτή αθλητισμού αλλά και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Σε έναν μαζικό αγώνα δρόμου με κίνητρο την υγεία, την άσκηση, την επίδοση και την προσφορά.Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες, θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να προβάλουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND που αυτή τη χρονιά στηρίζει το έργο της Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.). (Γραφείο Επιληψίας Ιωαννίνων).
Τις λεπτομέρειες για τη στήριξη του αγώνα και την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφοράς έδωσε ο εκπρόσωπος της WIND κ. Βασίλης Καλούδης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Για 6η χρονιά η WIND στέλνει ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας μέσα από τη συμμετοχή στο Run Greece Ιωάννινα. Σταθερός μας στόχος είναι η στήριξη του αθλητισμού σε συνδυασμό με την προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Δείχνουμε ποιοι είμαστε και φέτος για να δυναμώσουμε το έργο της Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας στην περιοχή. Παράλληλα, διακεκριμένοι αθλητές, δείχνουν το δρόμο με την ομάδα μας WIND Running Team για υψηλές επιδόσεις ενώ στα καταστήματά μας «τρέχουν» ήδη μεγάλες προσφορές σε συμβόλαια Κινητής, Σταθερής, Internet και φυσικά της νέας μας συνδρομητικής τηλεόρασης WIND VISION».
Την Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.)  εκπροσώπησε η κα Βίκυ Κώστα η οποία αφού ευχαρίστησε την WIND για τη σημαντική πρωτοβουλία στήριξης τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά, όλη η επιστημονική και ιατρική κοινότητα θα βρίσκεται στις 18-20 Μαΐου στα Ιωάννινα, για να προάγει τη γνώση στη σωστότερη αντιμετώπιση και φροντίδα των ατόμων με επιληψία και παράλληλα να συμμετέχει σε μια αθλητική διοργάνωση, που φέτος στηρίζει έμπρακτα τα άτομα με επιληψία, για την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού, προάγοντας παράλληλα τα δικαιώματά τους. Θα είμαστε όλοι εκεί για να… Συνεδριάσουμε για την Επιληψία και να Τρέξουμε για την Επιληψία.»
Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου ο κ. Καλούδης προσέφερε εκ μέρους της WIND το ποσό των 2.500€ στον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο «ΤΟ ΑΝΘΟΣ» της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΗΣ. Ο Σύλλογος ενισχύθηκε ύστερα από πρόταση της ομάδας της Περιφέρειας Ηπείρου που κέρδισε τον Τελικό του Run Greece 2017 στην κατηγορία Γυναικών.
Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών στο Run Greece Ιωάννινα έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr και με την υποβολή της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν στα παρακάτω σημεία: Περιφέρεια Ηπείρου – Δήμος Ιωαννιτών, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.