Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Ζώης Πανταζής πήρε σβάρνα τα καφενεία και κερνάει!!!

Να γιατί ο εκδότης πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Δήμου Κόνιτσας ξοδεύει τα Ευρώ αλύπητα!!!
Όπως μας μετέφεραν -και τώρα βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά- ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας “Νέα της Ηπείρου” και πρόεδρος της ΝΔ Κόνιτσας Ζώης Πανταζής, φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο να επαληθεύει τη φήμη του ως χουβαρδά και ανοιχτοχέρη.
Το χρήμα δεν το λογαριάζει ούτε κατά διάνοια και έτσι αυτές τις μέρες όπου βρίσκει γνωστό ή φίλο τον σταματάει και τον κερνάει και μία και δύο φορές! Και δικαιολογημένα!
Πώς είναι δυνατόν ο Ζώης να …φείδεται χρημάτων, αφού...
βρίσκεται μέσα στην καλή χαρά.  

Πριν λίγες μέρες έγινε παππούς. Ο γιος του, ο δικηγόρος Φώτης Πανταζής (που σημειωτέον είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος της ΝΔ στα Ιωάννινα) απέκτησε μια χαριτωμένη κορούλα με τη σύζυγό του την Ψυχολόγο Βασιλική Σαμαρά.

Μάλιστα για την γέννηση της κόρης του Φώτη Πανταζή, τον επισκέφτηκε στο μαιευτήριο Ιασώ και του ευχήθηκε ο κολλητός του φίλος, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που ανέβασε μάλιστα στη σελίδα του στο facebook την σχετική φωτογραφία.

Στη φωτογραφία εικονίζονται εκτός από τον ίδιο, ο αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Θεοδωρόπουλος, η αδερφή του νέου πατέρα επίσης Δικηγόρος Βάσω Πανταζή - Φιαμέγκου, ο Φώτης Πανταζής και ο Ευθύμης Ναούμης.

Ο Φώτης Πανταζής διατηρεί επίσης στενή πολιτική σχέση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ζώη Πανταζή να σου ζήσει η εγγονούλα!!!