Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

"Μαχαίρια" στο δήμο Σουλίου. Με το που παραιτήθηκε η Αντ. Φίλη από αντιπεριφερειάρχης, πάει υποψήφια στον Καχριμάνη η Στ. Μπραΐμη!!!

Πριν περάσουν 3 μόλις μέρες από την παραίτηση της αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Αντιγόνης Φίλη, η συντοπίτισσά της και άσπονδη αντίπαλος Σταυρ. Μπραΐμη έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του απερχόμενου περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη. Έτσι μετά το Θωμά Πιτούλη μπαίνουν και εκ Παραμυθιάς δύο κυρίες “στο κυνήγι” των δύο (2) εδρών που διεκδικεί στη Θεσπρωτία ο συνδυασμός του κ. Καχριμάνη.
Είχε περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με...
συζητήσεις της Σταυρ. Μπραΐμη τόσο με κ. Καχριμάνη όσο και με το ΚΙΝΑΛ για υποψηφία βουλευτής Θεσπρωτίας, ωστόσο η “μπίλια” έκαστε στην υποψηφιότητα της ως περιφερειακή σύμβουλος.
Η καθυστέρηση στο να απαντήσει, και οι συζητήσεις με την παράταξη Καχριμάνη, έφερε γκρίνια τόσο στην Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, όσο και στους υποψηφίους βουλευτές στο νομό, με αποτέλεσμα να έρθει τελεσίγραφο από την Χαρίλαου Τρικούπη, με την δήμαρχο να επικοινωνεί με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά και υπεύθυνο ψηφοδελτίων Μανώλη Όθωνα και να του ανακοινώνει την απόφαση της για υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος.
Πρέπει να σημειωθεί, πως θα είναι η πρώτη φορά που οι 2 άσπονδες αντίπαλες της Παραμυθιάς (Μπραΐμη και Φίλη) θα συγκρουστούν, για μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο.