Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η ΝΟΔΕ στηρίζει Τατιάνα: Κανίς των “Αυγενάκηδων” θέλει τους Νεοδημοκράτες

Με συνοπτικές διαδικασίες και αναμενόμενο αποτέλεσμα σε μία ολιγόλεπτη συνεδρίαση χθες το απόγευμα η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ αποφάσισε τη στήριξη της υποψηφιότητας της Τατιάνας Καλογιάννη για το Δήμο Ιωαννιτών.
Οι θέσεις της ΝΟΔΕ θα αποτυπωθούν και με επίσημη ανακοίνωση, και βέβαια ενώ η οικογενειοκρατία* έχει  την τιμητική της, σε κάθε περίπτωση η πολυδιαφημισμένη από τη ΝΔ ανεξαρτησία και η αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης, την οποία διαλαλούσαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, με πρώτο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν πάει από καιρό περίπατο.
Οι κάθε λογής “Αυγενάκηδες”...
"μετέτρεψαν" σε "γιεσμεν" τα μέλη της ΝΟΔΕ και αβαντάρουν με κάθε τρόπο την οικογενειοκρατία, καθώς όπως φαίνεται νομίζουν ότι οι Νεοδημοκράτες είναι τα κανίς τους
Οι αντιδράσεις είναι σημαντικές και βέβαια το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κρίνει τελικά τις αποφάσεις…
👉(* Η κ. Τατιάνα Καλογιάννη είναι αντιπεριφερειάρχης -άνευ σταυρού- Ηπείρου, αδερφή του πρώην υπουργου και βουλευτή Σταύρου Καλογιάννη, κόρη του πρώην βουλευτή Λευτέρη Καλογιάννη και συμπέθεροί της είναι οι πρώην βουλευτές Χρήστος Ιωάννου και Μήτσος Ιωάννου)

refresh
Η επίσημη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ έχει ως εξής:
«Η ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Κας Τατιάνας Καλογιάννη για το Δήμο Ιωαννιτών.
Η Κα Τατιάνα Καλογιάννη αποτελεί ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της Παράταξής μας. Η βαθιά γνώση των θεμάτων της αυτοδιοίκησης, η πολύ θετική διαδρομή της ως Αντιπεριφερειάρχης για δύο θητείες, η αποτελεσματικότητά της και οι τεχνοκρατικές της γνώσεις, αποτελούν πολύτιμη εμπειρία, αλλά και εχέγγυο για την επιτυχία της στο Δήμο Ιωαννιτών.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων στηρίζει την υποψηφιότητά της, σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία αποτελούν ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση».