Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ με τα πανέμορφα Γιάννενα και όλο το λεκανοπέδιο από αέρος

Ένα καταπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ με φανταστικές λήψεις, πετώντας χαμηλά με “Parapente” από τις Καρυές, πάνω από τα Γιάννενα ως το Νεοχωρόπουλο...
Απολαύστε ένα σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ με υπέροχες λήψεις από όλο το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων πετώντας με αλεξίπτωτο πλαγιάς, γνωστό ως “parapente”. 
Ξεκινώντας πάνω από τις Καρυές και την Περίβλεπτο η χαμηλή και αργή πτήση διασχίζει από αέρος τα Γιάννενα και φτάνει στο Σταυράκι και το Νεοχωρόπουλο.
Η κάμερα δε σταματάει να καταγράφει όλες τις περιοχές με πεντακάθαρη εικόνα. Αυτό το ΒΙΝΤΕΟ...
της cloudbase.gr η οποία προσφέρει την ιδανική περιπέτεια, την εμπειρία και πτήση με “parapente που θα κάνει την εξόρμησή σας στα Ζαγοροχώρια και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων μια αξέχαστη εμπειρία. Πετάει από το όρος Μιτσικέλι στο οποίο υπάρχουν πολλές απογειώσεις που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. 
Και όπως μας πληροφορεί το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι ένα άθλημα που απολαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες πιλότοι σε όλο τον κόσμο. Είναι δημοφιλές στην Ευρώπη, όπου υπάρχουν περίπου 400.000 πιλότοι. 
Το όνομα “PARAPENTE” προέρχεται από το parachute= αλεξίπτωτο και pente=πλαγιά στα γαλλικά. Το αλεξίπτωτο πλαγιάς δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να κάνει μία ελεύθερη πτήση. Μία πτήση μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως και αρκετές ώρες, αναλόγως τις συνθήκες και τη διάθεση.

Απολαύστε το…