Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Σωκρ. Σισμανίδης και Σπ. Βασιλείου τα είπαν με Κυριάκο!

Το νεοεκλεγέν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ
Τη δυνατότητα να συνομιλήσουν σε ανεξάρτητες συναντήσεις τους με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, δύο νέα τοπικά στελέχη της ΝΔ, ο καρδιοχειρουργός Σωκράτης Σισμανίδης και ο οικονομολόγος Σπύρος Βασιλείου.
Ο Σωκρ. Σισμανίδης -ο οποίος ως γνωστόν κατά τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ ήταν ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη- παραβρέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, όπου...
είναι ο μοναδικός εκλεγείς από τα Γιάννενα και αμέσως μετά είχε τη δυνατότητα να συζητήσει τόσο τα κεντρικά όσο κυρίως τα τοπικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον νεοεκλεγέντα Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως επισημαίνεται, ο Σωκ. Σισμανίδης και ο "παλαίμαχος" Βουλευτής Κ. Τασούλας είναι τα μόνα δύο στελέχη που έχουν μόνιμη και τακτικότατη επαφή με την Αθήνα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τα κεντρικά της ΝΔ και αναμένεται να συμβάλλουν προωθώντας τα τοπικά προβλήματα στο κέντρο.  

Επίσης και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων Σπύρος Βασιλείου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παραμονής του στην Αθήνα με αφορμή το 10ο συνέδριο της παράταξης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα τρέχοντα -σε τοπικό επίπεδο- κομματικά δρώμενα με τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων είναι σε φάση «επανεκκίνησης».