Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

“Πανδημία” στους Ορίζοντες του Ριζόπουλου, άλλος “κορονοϊός” τους χτύπησε. Στον Εισαγγελέα προσφεύγει ο Νο2 ζητώντας να ερευνηθούν εσωτερικά ζητήματα!!!

Άλλος “κορονοϊός”, πολιτικός αυτή φορά χτύπησε την περιφερειακή παράταξη “Ορίζοντες Ηπείρου” του κ. Σπ. Ριζόπουλου και τους θέτει σε κατάσταση πολιτικής πανδημίας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Πλέον φαίνεται ότι  “άνοιξαν παρτίδες” και με τη δικαιοσύνη πέρα από τα πολλά εσωτερικά προβλήματα και τις συνεχείς αποχωρήσεις στελεχών που την ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα. 
Συγκεκριμένα με αίτησή του προς τον κ. Εισαγγελέα Ιωαννίνων ο Νο2 της παράταξης κ. Θεόδωρος Δασούλας -ο οποίος...
παραιτήθηκε- ζητά να ερευνηθούν (!!!) εσωτερικά ζητήματα.
Αναφέρει ο κ. Δασούλας για την προσφυγή του στη δικαιοσύνη: «χωρίς να θέλω να ποινικοποιήσω την πολιτική αν χρειαστεί δεν θα σταματήσω ούτε στο Αίτημα, θα το πάω ακόμα παραπέρα…» κάνοντας λόγο για αλλοίωση εγγράφου. Ενώ δηλώνει: «Την σιωπή τη δική μου και όχι μόνο, ο επικεφαλής και πρόεδρος των Οριζόντων Ηπείρου την εξέλαβε μάλλον και ως αδυναμία» επισημαίνοντας «Για άλλη μια φορά ήμουν συνεπής».
Μάλιστα δημοσιοποιεί τμήματα προσωπικής αλληλογραφίας του με τον κ. Σπ. Ριζόπουλο και όπως αναφέρει, έγγραφο που απέστειλε βγήκε αλλοιωμένο στη δημοσιότητα. Και τονίζει πόσο ματαίως ζήτησε από τον κ. Ριζόπουλο να ανασκευάσει δηλώσεις του.
Δείτε ΚΛΙΚ ΕΔΩ την ανάρτηση του κ. Δασούλα καθώς και προσωπική (και όχι μόνο) αλληλογραφία που φέρνει στο φως. Και δείτε ΚΛΙΚ ΕΔΩ το προηγούμενο ρεπορτάζ με τα “άπλυτα που έβγαλαν στη φόρα” στην παράταξη Ριζόπουλου.

Η αίτηση του κ. Δασούλα προς τον Εισαγγελέα (κλικ για zoom)

Απόσπασμα με τις δηλώσεις Ριζόπουλου (από την ανάρτηση στο facebook του κ. Θεόδ. Δασούλα)