Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ίσως προτείνει Ηπειρώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Ποιο νέο πρόσωπο καλύπτει τώρα όλα τα χαρακτηριστικά για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
Όσο πλησιάζουμε προς την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το όνομα του/της υποψήφιου/ας Προέδρου της Δημοκρατίας, τόσο περισσότερο φουντώνει η ονοματολογία και προστίθενται νέα πρόσωπα, ενώ παράλληλα αποκλείονται κάποια άλλα που είχαν ακουστεί τις προηγούμενες εβδομάδες. 
Ο υπουργός Επικρατείας και συνταγματολόγος Γιώργος Γεραπετρίτης, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Μέγαρο Μαξίμου, φρόντισε να περιγράψει...
τα χαρακτηριστικά που κατά τον ίδιο θα έπρεπε να έχει ο επόμενος αρχηγός του κράτους.
Βάσει αυτών, θα πρέπει ο εκλεκτός να έχει ευρεία γνώση των διεθνών και των εθνικών ζητημάτων, να έχει μεν πολιτικά χαρακτηριστικά χωρίς να είναι κατ’ ανάγκη πολιτικός, να είναι αποδεκτός κι από τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα πέραν της Νέας Δημοκρατίας, να μην είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία και να προσδίδει το απαιτούμενο κύρος.
Το νέο πρόσωπο που ακούγεται εσχάτως, καθώς συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι αυτό του Γιαννιώτη επικοινωνιολόγου Σπύρου Ριζόπουλου.

Το who is who
Ο γνωστός επικοινωνιολόγος Σπύρος Ριζόπουλος δοκίμασε με ιδιαίτερη αποτυχία τον περασμένο Μάιο να εκλεγεί Περιφερειάρχης στην Ήπειρο, ήρθε όμως 3ος καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ούτε το 10%, χάνοντας πανεύκολα από τον κ. Καχριμάνη (που έλαβε 57% από την Α΄ Κυριακή).  

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προσδοκούσε πολλαπλάσια εκλογική απήχηση θεωρώντας μάλλον τον εαυτό του «αεροπλάνο» και τον Αλέκο Καχριμάνη «αχλάδι» (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
Είναι χαρακτηριστικό ότι πολιτικά του καταλογίζεται κόμπλεξ ανωτερότητας καθώς πολλοί του αποδίδουν τρόπο που σε αρκετούς θυμίζει ότι συχνά η αναπλήρωση της χαμένης αυτοπεποίθησης αναγκάζει κάποιους να δημιουργήσουν στον εαυτό τους μια επίπλαστη εικόνα ισχύος και υπεροχής.
Θεωρείται πολιτικά παραμελημένος με ανικανοποίητες τις βασικές συναισθηματικές του πολιτικά ανάγκες. 
ΒΙΝΤΕΟ: Το αεροπλάνο και το αχλάδι



Πρόσφατα συγκεκριμένοι κύκλοι διέδιδαν με επίταση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προόριζε το Σπύρο Ριζόπουλο στη θέση του παραιτηθέντα υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα αποδήμου Ελληνισμού Αντώνη Διαματάρη, αλλά τελικά ο κ. Μητσοτάκης “άφησε στα κρύα του λουτρού” τη “διαδοθείσα” «υπουργοποίηση Ριζόπουλου» και υπουργοποίησε τον βουλευτή Κώστα Βλάση.

Δρόμοι λαμπροί και ρίγη συγκίνησης…
Πλέον δρόμοι λαμπροί ανοίγονται, τόσο προσωπικά για το Σπύρο Ριζόπουλο, όσο και για κάθε Γιαννιώτη και Γιαννιώτισα, για κάθε Ηπειρώτη και Ηπειρώτισα, καθώς ρίγη συγκίνησης θα διαπεράσουν όλες και όλους μας όταν, εάν και εφόσον βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμήσει και τελικά προτείνει το Σπύρο Ριζόπουλο για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Έτσι βέβαια η Ήπειρος θα στερηθεί τις υπερπολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες που μελλοντικά θα μπορούσε να της προσφέρει ο κ. Σπύρος Ριζόπουλος (άνθρωπος πολιτικά παραμελημένος και διψασμένος για αποδοχή), στην περίπτωση βέβαια που κατάφερνε να επικρατήσει του κ. Καχριμάνη και να εκλεγεί ως Περιφερειάρχης Ηπείρου. Όμως αυτό είναι το λιγότερο, καθώς θα κερδίσει όλη η Ελλάδα…
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φήμες ότι και ο Αλέκος Καχριμάνης πρότεινε προς τον κ. Μητσοτάκη την υποψηφιότητα Ριζόπουλου, διαψεύδονται μετά βδελυγμίας)

😂😂😂 Το κείμενο αυτό και η πολιτική γελοιογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο την πολιτική σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα 😂😂😂