Σάββατο 8 Απριλίου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Με μεγάλη επιτυχία το bazaar αγάπης του ακούραστου "Τομέα Γυναικών" Ιωαννίνων της ΝΟΔΕ

Τα έσοδα θα δοθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Ιωαννίνων) – Συνεχίζεται και την Κυριακή
Η όμορφη και εθελοντική εργασία των γυναικών της Νέας Δημοκρατίας, πιάνει πραγματικά τόπο, καθώς όλα τα έσοδα από το επιτυχημένο bazaar αγάπης που διοργάνωσε ο δραστήριος και ακούραστος "Τομέας Γυναικών" Ιωαννίνων, θα δοθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Με ζεστασιά και φιλικότητα τόσο σήμερα Σάββατο, όσο και αύριο Κυριακή 9 Απριλίου στον πεζόδρομο, στη γωνία Μιχ. Αγγέλου και Μελανίδη (μπροστά από το ξενοδοχείο Ολυμπίκ) τις ώρες καταστημάτων, οι γεμάτες ενέργεια γυναίκες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, με το χαμόγελό τους και την αγάπη τους κατάφεραν οι δημιουργίες και οι προσφορές τους να πιάσουν τόπο.
Όπως δήλωσε η υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ Λένα Σταμάτη που...
ήταν η ψυχή, ως πρώτη ανάμεσα σε ίσες, αυτής της επιτυχημένης κοινωνικής εκδήλωσης, «κάνουμε αγώνα με αρωγό όλους τους φίλους να μαζέψουμε αυτά τα χρήματα για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Ιωαννίνων) και αυτή μας η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού δυστυχώς αυτή η ασθένεια χτυπάει πολλούς συνανθρώπους μας».

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, η τομεάρχης Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρία Μουρατίδου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπ. Βασιλείου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θαν. Μωρόγιαννης, τα μέλη της ΝΟΔΕ Κ. Λιόλιος, Τασ. Μπινιέρη, Φ. Καραμπάς, Ελ. Σταύρου, Ν. Μπούτσικος, Κ. Τσαγκλής κ.α.