Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Περικλή Βασιλάκη από συγγενείς και φίλους

Αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Περικλή Βασιλάκη ο οποίος έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας μια εκκλησία που βρίσκεται στην περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Η είδηση του θανάτου του Περικλή Βασιλάκη προκάλεσε θλίψη στον αθλητικό και πολιτικό κόσμο όλης της χώρας, αφού ως...
κορυφαίος διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας ανέλυε τις επίμαχες φάσεις στις πιο γνωστές αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης.
Ο Περικλής ήταν ιδιαίτερα δραστήριο άτομο και ασχολήθηκε πέραν του αθλητισμού και με την πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Αναφορά στον εκλιπόντα γίνεται από το πρωί σε όλα τα τοπικά αλλά και κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης. Δεκάδες είναι δε τα συλλυπητήρια μηνύματα αθλητικών και λοιπών φορέων.
Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης αποχαιρέτησε τον Περικλή Βασιλάκη με μήνυμά του στο Facebook: "Σήμερα χάσαμε ένα Φίλο Τον Συνοδοιπόρο μας Περικλή Βασιλάκη , τέως Περιφερειακό Σύμβουλο Τέως Αντιπεριφερειάρχη, τέως Διεθνή Διαιτητή , Σπουδαίο Άνθρωπο. Μέγιστη η Απώλεια του για Πολλούς Αλλά Κυρίως για την Οικογένεια του. Αιωνία η Μνήμη του".
Με μήνυμα της επίσης η ΕΔΟΠΑ Πρέβεζας αποχαιρετά τον Περικλή Βασιλάκη ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια δύσκολη μέρα. "Αγάπησε τον τόπο του , την Πρέβεζα και προσπαθούσε πάντα γι΄αυτή. Ο Θεός που τόσο αγαπούσε αποφάσισε να τον πάρει μαζί του. Ελπίζουμε να καμαρώνεις την Λέσχη που τόσο αγάπησες από κει πάνω...Αιώνια η μνήμη σου αδερφέ θα σε θυμόμαστε πάντα.." αναφέρουν στο μήνυμά τους τα μέλη της ΕΔΟΠΑ.
Επίσης μεταξύ άλλων τη μνήμη του τιμά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας "Βασίλειος Χατζής" τονίζοντας ότι ο Περικλής Βασιλάκης ήταν πάντα αρωγός στις δράσεις του Συλλόγου και το κοινωνικό του έργο.