Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ριζόπουλος: Στα πρόθυρα μοναχικού δρόμου χωρίς τους 4 εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους; Δηλώνει: Σωματείο οι «Ορίζοντες Ηπείρου»

(ΒΙΝΤΕΟ) Για την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» που μετείχε στις εκλογές: «Διαχωρίζουμε το σώμα των εκλεγμένων με τους οποίους η πολιτική υποχρέωση έκλεισε στις εκλογές»  
Περίπλοκη κατάσταση που μυρίζει πρόθυρα διάλυσης για τους «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σπύρου Ριζόπουλου, που εμφανίζουν εικόνα… διχασμένης προσωπικότητας.
Δηλώνει επίσημα ότι πλέον υπάρχει και Σωματείο «Ορίζοντες Ηπείρου». Έτσι ο Σπύρος Ριζόπουλος είναι διπλά επικεφαλής τόσο της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», όσο και του Σωματείου «Ορίζοντες Ηπείρου».  
Μάλιστα όπως δηλώνει σε συνέντευξή του, άλλο οι 4 εκλεγμένοι στις εκλογές της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», αυτούς (το σώμα των εκλεγμένων) «τους διαχωρίζουμε, με τους εκλεγμένους η πολιτική υποχρέωση έκλεισε στις εκλογές». (Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα)
Τονίζει ότι πλέον υπάρχει και Σωματείο «Ορίζοντες Ηπείρου» με στόχο...
τις επόμενες εκλογές σε 4 χρόνια.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος -όπως αναφέρει- έχει την προσδοκία να γράψει 300 μέλη στο Σωματείο του μέχρι τον Ιούνιο, τα οποία και θα συνεισφέρουν οικονομικά ώστε ακολούθως το Σωματείο να γιγαντωθεί και να διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου στις εκλογές του 2023. Και διαβεβαιώνει ότι σε κάθε περίπτωση ως το καλοκαίρι θα τερματιστούν τα διορισμένα όργανα στο Σωματείο του.
Σταθερά στο Σωματείο «Ορίζοντες Ηπείρου» κυριαρχεί η διορατική έμπνευση Ριζόπουλου με... "πρώτα βιολιά" την κ. Ελένη Καραπάνου και τον κ. Θεόδωρο Δασούλα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σκληρή επίθεση Ριζόπουλου κατά του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου
Βαριές εκφράσεις ενός «περίεργου πολιτικού πολιτισμού» εκστόμισε ο κ. Σπ. Ριζόπουλος εναντίον του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σταύρου Παργανά στην ίδια συνέντευξή του στη “ΒΗΜΑ τηλεόραση” το βράδυ της Παρασκευής 20-9-2019 εξαπολύοντας μία δριμύτατη επίθεση!!!
«Τελικώς δεν έχουμε πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου, έχουμε ένα μεταλλαγμένο πρόβατο το οποίο αποκάλεσα Ντόλλυ» ανέφερε και συνέχισε «είναι ένα πολιτικό πρόβατο στη στάνη του κ. Καχριμάνη….» βάζοντας και "ολίγη" από Ανεντοκούμπο...
(δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα)

Ριζόπουλος: Υπάρχει και Σωματείο «Ορίζοντες Ηπείρου», διαχωρίζει τους 4 Περιφερειακούς Συμβούλους ("το σώμα των εκλεγμένων") διάρκεια 1΄38΄΄



Σκληρή επίθεση Ριζόπουλου κατά του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου διάρκεια 1΄29΄΄



Δείτε όλη τη συνέντευξη διάρκεια 35΄34΄΄
(Ο ΣΤΟΧΟΣ για το 2023; "Θα κριθώ με βάση το 10%" - στο 34΄19΄΄)