Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ριζόπουλος προκαλεί πανικό στον Καχριμάνη με Καραπάνου και Δασούλα - Με κίνηση “ματ” τον πλαγιοκοπεί κυριολεκτικά και εκ των έσω

Συνεχίζει δυναμικά προς τη νίκη το 2023 με 2 ισχυρότατα στελέχη, την Ελ. Καραπάνου ως διευθύντρια και τον Θεοδ. Δασούλα δίπλα του στο πολύ στενό επιτελείο  
Ισχυρή διείσδυση αναμένεται να έχει η παράταξη “Ορίζοντες Ηπείρου” του Σπύρου Ριζόπουλου το επόμενο διάστημα και στην Ηπειρώτικη κοινωνία, καθώς ήδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο η παράταξη εκπροσωπείται από τη συμπαγή ομάδα των εκλεγμένων συμβούλων της.
Με παντελώς ανύπαρκτα εσωτερικά προβλήματα ή αμφισβητήσεις στην παράταξή του ο εξαιρετικά διορατικός Σπύρος Ριζόπουλος βλέποντας πολύ μπροστά, φρόντισε...
να “θωρακίσει” και οργανωτικά τους Ορίζοντες.

Έχοντας στο πλευρό του αρκετούς από τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του, δημιούργησε ένα σύγχρονο "φρέσκο" σωματείο αναγνωρισμένο από το Ειρηνοδικείο* με την επωνυμία «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» που "δένει" οργανωτικά τους Ορίζοντες.
Το καταστατικό του Σωματείου σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχτηκαν και υπέγραψαν περισσότεροι από το 25% των 76 υποψηφίων του και το 50% των Περιφερειακών Συμβούλων του.
Παράλληλα με στοχευμένες κινήσεις “ΜΑΤ” ο επικεφαλής των Οριζόντων πέτυχε "να κλείσει" τη συνεργασία δύο σημαντικών προσωπικοτήτων και έτσι πλαγιοκοπεί κυριολεκτικά τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και εκ των έσω προκαλώντας του πανικό, έχοντας το βλέμμα του στραμένο στην κατάκτηση της νίκης κατά τις επόμενες -σε 4 έτη- Περιφερειακές εκλογές.
Στην κατεύθυνση αυτή –καθώς ο ίδιος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα- ίδρυσε στα Ιωάννινα κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο με "άρωμα Κολωνακίου και Αμερικής", ασυνήθιστο όμως για επαρχίαίδρυσε ένα ιδιαίτερο προσωπικό του γραφείο.

Το ιδιαίτερο προσωπικό γραφείο του Σπύρου Ριζόπουλου και η στελέχωσή του
Ο Σπύρος Ριζόπουλος οργάνωσε το ιδιαίτερο προσωπικό του γραφείο, όπου τοποθέτησε διευθύντρια την κ. Ελ. Καραπάνου - Λίγκα έχοντας παράλληλα και Γραμματεία. Αναμένεται έτσι να κάνουν ευκολότερα κτήμα τους οι Ηπειρώτες τον εξαιρετικά προχωρημένο τρόπο σκέψης του και τις πρωτοποριακές ιδέες που έχει, τις οποίες και περιέγραψε επακριβώς προεκλογικά στο e-πρόγραμμά του, ώστε να πετύχει μεγάλη νίκη το 2023.

✔️Παράλληλα ο επικεφαλής των Οριζόντων κατάφερε “να βάλει στη μηχανή του” δίπλα του στο πολύ στενό του επιτελείο* ένα ισχυρότατο στέλεχος με πολύ μεγάλο αδιαμφισβήτητο και κοινώς αποδεκτό κύρος, τον γνωστό Μετσοβίτη Θεόδ. Δασούλα, ο οποίος όπως αναφέρουν κύκλοι των Οριζόντων (σ.σ. δεν το διασταυρώσαμε) πέρα από εξαιρετικός οικογενειάρχης και επιτυχημένος λαμπρός επαγγελματίας, είναι ένα άτομο που χαίρει του ιδιαίτερου σεβασμού και της εκτίμησης όλων σχεδόν των Μετσοβιτών στους οποίους ασκεί σημαντικότατη επιρροή.  
Ο κ. Δασούλας αναμένεται με τις σοφές του συμβουλές και τον λαμπρό του χαρακτήρα να συνδράμει καθοριστικά στην αναμενόμενη κατακόρυφα ανοδική πορεία του Σπύρου Ριζόπουλου και των “Οριζόντων Ηπείρου” στην Ηπειρωτική αυτοδιοικητική σκηνή, με απώτερο στόχο την κατάκτηση της νίκης στις εκλογές του 2023 και την ανάδειξή του ως του επόμενου Περιφερειάρχη Ηπείρου.
👉Ο κ. Θεοδ. Δασούλας είναι σερβιτόρος σε τοπική ταβέρνα, έχει διατελέσει παλαιότερα υποψήφιος δήμαρχος Μετσόβου (είχε έρθει 3ος με 12,72% με τελευταίο τον κ. Λίγκα με 2,06%), ενώ ήταν και ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ του Μετσόβου. Κατά τις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με τους “Ορίζοντες Ηπείρου” του Σπ. Ριζόπουλου και είχε καταταγεί 14ος αναπληρωματικός, έχοντας λάβει συνολικά 430 σταυρούς (τους 127 στο Μέτσοβο).   

Η κ. Ελ. Καραπάνου – Λίγκα
Στη διεύθυνση του ιδιαίτερου προσωπικού του γραφείου ο Σπύρος Ριζόπουλος τοποθέτησε την εκδότρια της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας “Τύπος της Ηπείρου” κ. Ελ. Καραπάνου – Λίγκα.
✔️Πρόκειται για άτομο από τον χώρο των ΜΜΕ, η οποία πέραν όλων των άλλων, προσδοκάται να συμβάλλει καθοριστικά και στην καλύτερη προβολή του επικεφαλής των Οριζόντων από τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, καθώς εκτιμάται ότι θα έχει αδιαμφισβήτητα την απεριόριστη αποδοχή σύσσωμου του εκδοτικού και δημοσιογραφικού κόσμου της Ηπείρου με το κύρος και τη βαρύτητά της ως εκδότου, αλλά και με την έγκυρη και αντικειμενική δημοσιογραφία της οποίας "είναι υπηρέτρια". 
👉Η κ. Ελ. Καραπάνου – Λίγκα αναμένεται να αποτελέσει παράλληλα τον συνδετήριο κρίκο και τον δίαυλο επικοινωνίας της οργάνωσης τοπικά των Οριζόντων με τον μονίμως στην Αθήνα επικεφαλής τους.
❗❗❗Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Σπύρος Ριζόπουλος μερίμνησε να ανακοινώσει εγγράφως προς την Περιφέρεια Ηπείρου την τοποθέτηση της δηλώνοντας ότι την εξουσιοδοτεί «...αντ΄ εμού και διά λογαριασμόν μου για οποιαδήποτε ανάγκη…».
👉Όπως τονίζει η ίδια η κ. Ελ. Καραπάνου – Λίγκα με δήλωσή της «η ιστορία της γνωριμίας με το Σπύρο Ριζόπουλο έχει μελανές σελίδες στο παρελθόν» αναφερόμενη προφανώς και σε ορισμένα ιδιαίτερα επιθετικά σε βάρος του κ. Ριζόπουλου πρωτοσέλιδά της κατά το πρόσφατο παρελθόν (κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ).
✅Πλέον το έντυπο της κ. Ελ. Καραπάνου – Λίγκα έχει ιδιαίτερα θετική υπέρ του Σπ. Ριζόπουλου στάση και όσον αφορά το λεγόμενο “κακό παρελθόν της” το αιτιολογεί στην ίδια δήλωση της, αναφερόμενη στον επικεφαλής των Οριζόντων: «…έπεισε εμένα την πλέον δύσπιστη, αποδεικνύοντας μου το ποιόν του κάτω από τη λάσπη που κάποιοι ενορχήστρωσαν και δυστυχώς παίξαμε ρόλο πρώτου βιολιού στο κονσέρτο τους γιατί δεν μπήκαμε στη διαδικασία να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα τους και τα κροκοδείλια δάκρυα τους…», κάνοντας ταυτόχρονα αυτοκριτική.
*Το Σωματείο με την επωνυμία «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» και τα βασικά του στελέχη: ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Σωματείο με την επωνυμία «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»
και τα βασικά στελέχη του