Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα: Πάτησε γήπεδο για τη νέα χρονιά

Πάτησε γήπεδο για τη νέα χρονιά η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Τη Δευτέρα ήταν μία ανεπίσημη… εισαγωγή στις προπονήσεις με προγραμματισμό προετοιμασίας, χαλαρή προπόνηση με εισαγωγικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και οικογενειακό διπλό για το τελείωμα, ενώ ήταν προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Ενσωματώθηκαν στην ομάδα...
μας οι νέες προσθήκες τόσο στο τεχνικό team με την ανάληψη καθηκόντων από τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Πλαβούκο, όσο και με τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Στις μετακινήσεις των τελευταίων ημερών, το ισοζύγιο γέρνει προς τις νέες συνεργασίες. Η Π.Α.Ε. ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ξύδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1997 στη Χίο και παίζει ως μέσος. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Καλλονής και του Κισσαμικού. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα με το νούμερο 28. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του Προέδρου της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, του προπονητή μας κ.Πετράκη και του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας και με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Άλεξ Κακούμπα (Alex Kakuba). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με τη Φεϊρένσε, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει και τα χρώματα της Εστορίλ (2014-2016). Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 22 παιχνίδια με τη φανέλα της Φεϊρένσε και είχε 1 ασίστ. Γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1991 στην Ουγκάντα και παίζει ως αμυντικός. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του για 2 χρόνια με την ομάδα του ΠΑΣ, δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είναι επαγγελματική πρόκληση για μένα να αγωνιστώ σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό της Πορτογαλίας και ανυπομονώ να παίξω με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Προέδρου της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, του προπονητή μας κ.Πετράκη και του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, τους οποίους και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν
Η Π.Α.Ε. είχε ανακοινώσει τέλος τη λήξη συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Η ομάδα του εύχεται «καλή επιτυχία στην καριέρα του, με υγεία».