Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Και εφέτος μαθήματα στην “Ιόνια Σχολή” - Ναυαγοσωστική σχολή και σχολή ταχυπλόων

Με πολλά χρόνια εμπειρία αλλά και αυθεντική αγάπη τόσο για την ναυτική τέχνη όσο και για την ναυαγοσωστική, ο εκπαιδευτής Μάριος Μυρωνάκης ίδρυσε και διαχειρίζεται την Ιόνια Ναυαγοσωστική Σχολή από το 2000.
Πιστοποιημένος χειριστής ταχυπλόου και ναυαγοσώστης ο ίδιος, εγγυάται την μετάδοση των γνώσεων και των εμπειριών του στους μαθητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η Ιόνια ναυαγοσωστική σχολή λειτουργεί στα Ιωάννινα, στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων από το 2000 και στην Ηγουμενίτσα. Στόχος της σχολής είναι οι απόφοιτοι να είναι πλήρως καταρτισμένοι ναυαγοσώστες, είτε πρόκειται για ναυαγοσώστη ακτής είτε για...
ναυαγοσώστη πισίνας, εξασφαλίζοντας επαγγελματική αποκατάσταση στους ίδιους, και το σπουδαιότερο, την αποτροπή δυστυχημάτων σε ακτές και πισίνες.
Το πρόγραμμα της σχολής είναι πολύ ευέλικτο και διαμορφώνεται σύμφωνα με το ωράριο των μαθητών. Τα θεωρητικά μαθήματα μπορούν να γίνουν στην έδρα του μαθητή, και καλύπτουμε στην ουσία όλη την Ήπειρο, από την Ηγουμενίτσα μέχρι την Πρέβεζα. Μαθήματα ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών

 Πληροφορίες εγγραφές 6984324013