Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ανοιχτές Πόρτες στο Κατώγι Αβέρωφ

Το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ συμμετέχει στην ανοιξιάτικη εορταστική εκδήλωση "Ανοιχτές Πόρτες" το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στα κελάρια του οινοποιείου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κρασιά και να γνωρίσουν την ιστορία του κτήματος.
Ειδικότερα την Κυριακή 28 Μαΐου, η αυλή του...

οινοποιείου θα αποκτήσει ιδιαίτερο μουσικό χρώμα από το συγκρότημα Macondo και τις μελωδίες του. Παράλληλα, οι επισκέπτες του οινοποιείου θα μπορούν να γευματίσουν απολαμβάνοντας μια ποικιλία εδεσμάτων σε μπουφέ. Η γευστική δοκιμή είναι δωρεάν για τους επισκέπτες

Γεύμα σε μπουφέ με ένα ποτήρι κρασί: 18€/άτομο, 8€/παιδί (χωρίς κρασί)
Επίσης, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι επισκέπτες του Μετσόβου θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδεύσουν το φαγητό τους με "Κρασί από Σπίτι".
Γευματίζοντας σε ένα από τα τρία ακόλουθα εστιατόρια: Ο Γαλαξίας, Το Τζάκι, Grand Forest (εστιατόριο) όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να φέρουν το δικό τους κρασί από το Κατώγι Αβέρωφ στο εστιατόριο και να το απολαύσουν με ένα τίμημα 5€ (corkage fee) ή να προμηθευτούν τα κρασιά του Κατώγι Αβέρωφ από το εστιατόριο στην αντίστοιχη τιμή (τιμή οινοποιείου συν 5€).
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 26560 31490 Εmail: winery@katogiaveroff.gr

Πρόγευση: Την Πέμπτη 25 Μαίου όσοι βρίσκονται στα Ιωάννινα μπορούν να πάρουν μία πρόγευση από τις «Ανοιχτές Πόρτες» συμμετέχοντας στη βραδιά Κατώγι Αβέρωφ στο wine bar «Δρύοινο» και απολαμβάνοντας ένα μενού τριών πιάτων συνδυασμένο με τρία διαφορετικά κρασιά του Κτήματος. Τιμή: 20€/άτομο Για πληροφορίες και κρατήσεις: Δρύοινο, Τηλ.:2651400158