Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Για 5η συνεχόμενη χρονιά Run Greece στα Γιάννενα

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 επιστρέφει στα Γιάννενα το Run Greece που διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και τη χορηγική υποστήριξη της WIND. 
Περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας αναμένεται να δώσουν και φέτος ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης στην πλατεία Πύρρου. Το Run Greece Ιωάννινα είναι μία γιορτή αθλητισμού, ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Είναι ένας μαζικός αγώνας δρόμου διαφορετικός, όπου οι δρομείς συμμετέχουν έχοντας ως κίνητρο την...
επίδοση, τη χαρά της προσπάθειας και της προσφοράς.
Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να προβάλουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND που αυτή τη χρονιά στηρίζει το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.).
Τις λεπτομέρειες για τη στήριξη του αγώνα και την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφοράς έδωσε ο εκπρόσωπος της WIND Βασίλης Καλούδης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Για 5η χρονιά η WIND δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ευεξίας και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από το Run Greece Ιωάννινα τη μεγάλη δρομική γιορτή. Σταθερός μας στόχος είναι η στήριξη του αθλητισμού και των μαζικών αγώνων δρόμου σε συνδυασμό με την προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Φέτος, δείχνουμε ποιοι είμαστε και δυναμώνουμε το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Παράλληλα, διακεκριμένοι αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου, δείχνουν το δρόμο με την ομάδα WIND Running Team για υψηλές επιδόσεις ενώ στα καταστήματά μας «τρέχουν» ήδη μεγάλες προσφορές σε συμβόλαια Κινητής, Σταθερής, Internet, συσκευές και αξεσουάρ».
Την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ηπείρου του Φιλανθρωπικού Σωματείου κ. Χρήστος Θέμος ο οποίος αφού ευχαρίστησε την WIND για τη σημαντική πρωτοβουλία στήριξης, αναφέρθηκε στο έργο και τις δράσεις του Σωματείου τόσο στην Ήπειρο όσο και Πανελλαδικά. 
Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών στο Run Greece Ιωάννινα έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει τόσο on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, όσο και με την υποβολή της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν στα παρακάτω σημεία: Περιφέρεια Ηπείρου – Δήμος Ιωαννιτών, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.