Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Βράβευση αθλητών για το 2016 από το ΣΕΓΑΣ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου βραβεύει τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο του 2016. Η εκδήλωση θα γίνει στα Γιάννενα την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δ. Χατζής, «Θεατράκι», των Παλαιών Σφαγείων.
Θα βραβευτούν αθλητές και αθλήτριες που...
πέτυχαν 1-3 νίκη στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, οι αθλητές που συμμετείχαν  και αγωνίστηκαν με τις Εθνικές Ομάδες, οι προπονητές τους καθώς και οι αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 Θα βραβευτούν επίσης οι παλαιοί «εργάτες» του αθλητισμού, Θεόδωρος Αυγήτας και Θεόδωρος Φίνος για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στον κλασικό αθλητισμό της Ηπείρου
 Σε ειδική ενότητα της εκδήλωσης, στα πλαίσια της συνεισφοράς του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου όχι μόνο στην ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων του στίβου αλλά κυρίως στην επιδίωξή του να συνεισφέρει, κατά το δυνατόν, στην προσπάθεια για την ανάπτυξη, θα παρουσιαστούν, σε σύντομη εισήγηση, τα αποτελέσματα της νέας δράσης του ΣΕΓΑΣ και του Διαζώματος  «Αρχαία Στάδια – Σύγχρονοι Αγώνες – Τουρισμός – Ανάπτυξη»