Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Για ακόμη μία χρονιά ο "The North Face® Zagori Mountain Running", στην ERGO Marathon Expo!

Ο κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος " The North Face®Zagori Mountain Running", θα συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην έκθεση ERGO Marathon Expo 2016,η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-12 Νοεμβρίου στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.
Η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών και απευθύνεται όχι μόνο σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Να...
θυμίσουμε ότι, κατά την διάρκεια της ERGO Marathon Expo 2015, ο "The North Face® Zagori Mountain Runningπροσέλκυσε στο περίπτερό του  χιλιάδες επισκέπτες και έναν μεγάλο αριθμό αθλητών που συμμετείχαν στις προηγούμενες διοργανώσεις του.  

Η μεγαλύτερη διοργάνωση αγώνων βουνού  θα υποδεχτεί από 21-23 Ιουλίου 2017 για 7η συνεχή χρονιά τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, στο μοναδικό και φιλόξενο Ζαγόρι!
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του αγώνα (Νο 28), πρόκειται να ανακοινωθούν σημαντικές αναβαθμίσεις στους δυο μεγάλους αγώνες (ΤeRA και Marathon), οι οποίες βασίστηκαν στις προτάσεις  και παρατηρήσεις των αθλητών που έτρεξαν πέρυσι.  Για τον TeRA 80km, σχεδιάζεται εκ νέου το πρωτόκολλο τροφοδοσίας.
Για τον Marathon, μεγάλη αλλαγή θα αποτελέσει η εκκίνηση κι ο τερματισμός που θα είναι κοινός και θα γίνουν στο χωριό Τσεπέλοβο.
Για όσους θέλουν να τρέξουν τον πρώτο τους ορεινό αγώνα σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, η διοργάνωση ανοίγει τις εγγραφες για τα 21km και τα 10km, στην ERGO MARATHON EXPO, προσφέροντας μόνο για το τριήμερο της έκθεσης, το plus πακέτο στην τιμή του απλού (20€ για τα 21km και 10€ για τα 10km).
Με μεγάλη χαρά, περιμένουμε να σας συναντήσουμε και φέτος στην ERGO Marathon Expo, να ανταλλάξουμε απόψεις για την μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στα υπέροχα μονοπάτια της Τύμφης τον Ιούλιο του 2017!
Στο πλευρό των διοργανωτών θα βρίσκονται, όπως πάντα,  οι μεγάλοι χορηγοί του αγώνα, " The North Face®" Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Ζαγόρι", Counterpain®  και  "Fifth Element Adventure Store"