Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Στα Γιάννενα την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Που θα πάει, αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Σε εργοστάσιο απορριμμάτων, αρχαίο θέατρο Δωδώνης, ιερή μονή Βελλάς και Βίτσα   
Σε τέσσερα σημεία του Νομού Ιωαννίνων θα βρεθεί την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Από το αεροδρόμιο κατευθείαν πρώτος σταθμός του Πρωθυπουργού το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης όπου εκτός από τους Υπουργούς...
Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη και Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, θα βρίσκονται οι Περιφερειάρχες Ιονίων Νήσων και Πελλοπονήσου Ρόδης Κράτσα και Παναγιώτης Νίκας.
Μετά το εργοστάσιο, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την αρχαία Δωδώνη, ακολουθούμενος από την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο αγρόκτημα της Ιερής Μονής Βελλά συνοδευόμενος από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, όπου ο επικεφαλής της Μητρόπολης Ιωαννίνων δεσπότης Μάξιμος επιδιώκει την ίδρυση Γεωργικής Σχολής και έχει καταθέσει πρόταση στο Υπουργείο Παιδείας.

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να επισκεφθεί τη Βίτσα στο Ζαγόρι, για την παρουσίαση της πρότασης για την ένταξη του Ζαγορίου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, από την αρμόδια Υπουργό.

Η επίσκεψη θα κλείσει με βόλτα του Πρωθυπουργού στο κέντρο της πόλης και τέλος, επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με το Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ.