Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η Περιφέρεια Ηπείρου σχεδιάζει συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό "Sharing and Reuse Awards of IT solutions"

H Περιφέρεια Ηπείρου σχεδιάζει να συμμετάσχει εκ νέου με τον "Οδηγό του Πολίτη" για δεύτερη φορά στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό "Sharing and Reuse Awards of IT solutions", με υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Ντέμο, ο οποίος έχει αναλάβει τη σχεδίαση και υποστήριξη του δικτυακού τόπου του Οδηγού του Πολίτη. 
Σε σχετική δήλωση...
της κ. Καλογιάννη αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στον ανωτέρω διαγωνισμό, αποτελούσε πρόκληση. Η βράβευση που έγινε αποτέλεσε το ερέθισμα, ώστε Περιφέρειες να ζητήσουν ενημέρωση και παρουσίαση του "Οδηγού του Πολίτη". Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κ. Νίκο Ντέμο, προϊστάμενο του Τμήματος "Σχεδίαση ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τον πολίτη" της Δ/νσης Πληροφορικής & Επικοινωνιών» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης».
Οφείλω όμως να αναγνωρίσω και να ευχαριστήσω για τη καθοριστική συμβολή του τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλη Μιχελάκη, ο οποίος διευκόλυνε και συνεχίζει να διευκολύνει τον κ. Ντέμο στο έργο του και ιδίως με την έγκριση της συμμετοχής του στον Διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα τέτοιων δράσεων, καταλήγει προς όφελος των πολιτών και του Δημοσίου μέσω της απλούστευσης διαδικασιών και εξοικονόμησης πόρων, όπως συμβαίνει και με τον Οδηγό του Πολίτη».