Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Γρ. Γκίκας και Βασ. Κοσμάς εκτός "Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας"

Γκίκας: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος
Εκτός της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα θα συνεχίσουν μέχρι 31 Αυγούστου 2019 οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγ. Γκίκας και Βασ. Κοσμάς, οι οποίοι πλέον θα είναι ανεξάρτητοι σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις που ανέγνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων χθες το βράδυ.
Ο κ. Γκίκας, για τον οποίο είχε αναφερθεί πρότινος ότι επιθυμούσε να ηγηθεί ο ίδιος της παράταξης, κατέθεσε τη δήλωσή του λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Νίκου Γκόντα ότι θα είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος. Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο κ. Γκίκας δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ενώ...
επιτίθεται με σκληρά λόγια στον κ. Γκόντα, κατηγορώντας  τον ότι «συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της παράταξης».
Ο κ. Κοσμάς με τη δική του γραπτή δήλωση αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γκόντα για την υποψηφιότητά του ως δημάρχου Ιωαννίνων: «Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του επικεφαλής δεν εναρμονίζονται με την πεποίθησή μου για μια υποψηφιότητα νίκης και σαφώς δεν αφουγκράζονται τις επιφυλάξεις πλήθους συμπολιτών μας, οι οποίοι ευελπιστούν σε ένα ψηφοδέλτιο από τον χώρο της κεντροδεξιάς το οποίο δύναται να αναλάβει επάξια τις τύχες του Δήμου μας».

Ν. Γκόντας: «Ο καθένας μας κρίνεται…»

Με αφορμή την δήλωση «ανεξαρτητοποίησης» από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», των Δημοτικών συμβούλων Βασιλείου Κοσμά και Γρηγορίου Γκίκα, ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο καθένας μας κρίνεται από τις επιλογές του και όλους μας θα μας κρίνει ο Γιαννιώτικος λαός»