Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σπ. Βασιλείου υποψήφιος δήμαρχος στο Μέτσοβο με εντολή Καχριμάνη σε ΝΟΔΕ;

Μάλλον για πρώτη φορά το Μέτσοβο είναι πιθανό να μην έχει Μετσοβίτη δήμαρχο, αλλά γαμπρό. 
Σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν καλά τα της τοπικής ΝΔ, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης έδωσε εντολή στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων να στηριχτεί για υποψήφιος δήμαρχος Μετσόβου ο (εκ Βοτονοσίου) πρώην πρόεδρός της, οικονομολόγος Σπ. Βασιλείου και παράλληλα να αποθαρρυνθούν τόσο ο νυν δήμαρχος Κ. Τζαφέας (δύσκολο), όσο και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης πρώην δήμαρχος Ν. Τσομπίκος, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.
Αυτό που μένει να φανεί είναι...
τόσο η ακρίβεια της πληροφορίας, όσο ακολούθως εάν ο πρόεδρος κ. Θεόδ. Τζαρούχης και κατ΄ επέκταση η ΝΟΔΕ “εκτελέσουν πειθηνίως τη διαταγή” Καχριμάνη. 
Βέβαια σε τέτοια περίπτωση θα υπάρξουν μεν τοπικές εσωκομματικές αναταράξεις, όμως εφόσον η ΝΟΔΕ -όπως αναμένεται- αποδειχθεί υπάκουη στην εντολή Καχριμάνη και κατορθώσει να επιβληθεί “απαγορεύοντας” κυρίως στον Κ. Τζαφέα να είναι υποψήφιος και δευτερευόντως στο Ν. Τσομπίκο να στηρίξει το Σπ. Βασιλείου, οι εκλογές μάλλον θα είναι περιττές… (αφού τότε -κατά την παροιμία- «και η κουτσή Μαρία να κατέβει στο Μέτσοβο είναι εκλεγμένη»).