Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η προθεσμία για όσους έχουν φορτωτές, φορτηγά, μηχανήματα κλπ για να πάρουν δουλειά από την Περιφέρεια

Αναλυτικά οι τιμές ανά ώρα, τι μηχανήματα ζητά και σε ποιες περιοχές για όλο το 2019 (χειμώνα – καλοκαίρι)
Επιτέλους η Περιφέρεια Ηπείρου έβγαλε ανακοίνωση και περιγράφει τι χειριστές με φορτωτές, φορτηγά, μηχανήματα κλπ θα μισθώσει το 2019 για καθαρισμό, αποκατάσταση δρόμων κλπ από φυσικές καταστροφές, χιόνια, καταπτώσεις και άλλες αιτίες πολιτικής προστασίας.
Γράφει αναλυτικά πόσα € προσφέρει ανά ώρα και σε ποιες περιοχές θα...
χρησιμοποιηθούν. Ακόμη περιγράφει τι δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλει ο κάθε ενδιαφερόμενος και που, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και που.
Συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ιωαννίνων προκειμένου να προβεί στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων που είναι κάτοχοι μηχανημάτων-οχημάτων και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να δύνανται να επεμβαίνουν στους χώρους εκδήλωσης φυσικών καταστροφών σε περιοχές ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού καλεί τους ενδιαφερόμενους - ιδιοκτήτες μηχανημάτων-οχημάτων που επιθυμούν, να υποβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο (στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Ιωαννίνων) μέχρι και 07/12/2018 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες 9:00-13:00
1. Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σύμφωνα με το υπόδειγμα και
2. Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς σύμφωνα με το υπόδειγμα.
Βρείτε την ανακοίνωση - πρόσκληση εδώ και τα έντυπα εδώ.