Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Ομολόγησε ο κυνηγός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο

Μετά από τέσσερα και πλέον εικοσιτετράωρα και χάρη στην μεθοδική έρευνα της Αστυνομίας, ο 52χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε στην Καρίτσα τον 32χρονο κυνηγό, ομολόγησε την πράξη του και σχηματίστηκε σε βάρος του η ανάλογη δικογραφία. 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία...
σήμερα στις 8:37 το πρωί με δελτίο τύπου, "από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονου ημεδαπού κυνηγού, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα της Κυριακής (11-11-2018), σε δασώδη περιοχή της Καρίτσας Ζίτσας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, ο 52χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα από αμέλεια, 32χρονο ημεδαπό, επίσης κυνηγό.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας."