Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

(ΒΙΝΤΕΟ) Γιατί κ. Καχριμάνη τόσος αυταρχισμός, απαξίωση, υπεροψία και περιφρόνηση;;;

Αρνήθηκε με τρόπο απαράδεκτο συνάντηση με πολίτες
του Γιώργου Νικόλαου Παππά
«Ο Θεός μας έδωσε στόματα που κλείνουν και αυτιά που δεν κλείνουν. Αυτό θα έπρεπε να μας λέει κάτι» (Ευγένιος Ο’ Νηλ). Ο αιρετός Περιφερειάρχης με το να δεχθεί πολίτες σε ακρόαση δεν σημαίνει ότι συμμερίζεται τις πεποιθήσεις τους κατά τη συνάντηση. Σημαίνει όμως ότι αναγνωρίζει το δικαίωμά τους να πιστεύουν και να υπακούουν τη δική τους συνείδηση.
Όμως χθες με τρόπο εντελώς απαράδεκτο πολιτικά,  ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης βγάζοντας...
ένα τρόπο που δείχνει αυταρχισμό, απαξίωση, υπεροψία και περιφρόνηση, αρνήθηκε να δεχθεί μια αντιπροσωπεία ομάδας πολιτών που διαμαρτύρονταν για συγκεκριμένο θέμα. Και τους... "έδιωξε" από τον προθάλαμο του γραφείου του. Η άποψή μας είναι ότι ο τρόπος και η συμπεριφορά του (άσχετα αν συμφωνούσε ή διαφωνούσε με τις απόψεις τους) είναι απολύτως κατακριτέος. Δε συνάδει με συμπεριφορά αιρετού προς πολίτες.  Η Περιφέρεια είναι το σπίτι μας, όχι το σπίτι του. (ακολουθεί ΒΙΝΤΕΟ)
Οι συγκεκριμένοι πολίτες ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τις έρευνες για το πετρέλαιο. Μπορεί να είχαν απόλυτο δίκιο ή απόλυτο άδικο. Μπορεί ο ίδιος ή ο καθένας να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις απόψεις τους. Δεν κρίνουμε την ορθότητα ή μη των απόψεών τους. Οι ίδιοι λένε ότι είχε κανονιστεί συνάντηση αντιπροσωπείας με τον Περιφερειάρχη αλλά αυτός βγήκε έξαλλος από το γραφείο του φωνάζοντας τους να περάσουν έξω"!!!
Η τόσο πολιτικά, όσο και ανθρώπινα ορθή συμπεριφορά του κ. Καχριμάνη θα ήταν να τους ακούσει. Να τους διαθέσει 5-10 λεπτά και μετά ας τους δηλώσει ότι διαφωνεί ή ότι είναι αναρμόδιος ή οτιδήποτε. Άλλωστε δεν ήταν υποχρεωμένος να συμμεριστεί τις απόψεις τους, θα έλεγε και τη δική του. Μπορεί να έχει χίλια δίκια η θέση του για τα πετρέλαια. Το θέμα δεν είναι αυτό!
Δε νοείται αιρετός της αυτοδιοίκησης να δέχεται... μόνο όσους πολίτες συμφωνούν με τη γνώμη του!!! Ούτε σημαίνει ότι εάν τους δεχθεί, ότι πρέπει να συμφωνήσει μαζί τους.
Την πολιτική του συμπεριφορά κρίνουμε. Και είναι παντελώς απαράδεκτη!!!
Πολιτικά έκανε ολέθριο σφάλμα, έδειξε χείριστη εικόνα!!!
Γιατί κ. Καχριμάνη;;;

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ όπως το κατέγραψε η ΒΗΜΑ Τηλεόραση