Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Τζαρούχης “διαγράφει” Μητσοτάκη και θεωρεί τους πολίτες πολιτικούς ραγιάδες, υποτελείς σε κομματικά καπελώματα

Ως Μετσοβίτης συνιστά Μετσοβίτη...
«Τι πίνει και δεν μας δίνει» σχολίαζε γνωστός Νεοδημοκράτης, ακούγοντας τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θ. Τζαρούχη να μοιράζει χρίσματα της ΝΔ, λες και έχει Πανηπειρωτική αρμοδιότητα!!!
Με τη λογική της γνωστής διαφήμισης «29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip», ο εν λόγω πρόεδρος… συνιστά και ο ίδιος ως Μετσοβίτης Καχριμάνη, εμφανίζοντας μάλιστα τη γνώμη του ως...
απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία όμως παρεμπιπτόντως θα συνεδριάσει αργά το απόγευμα!!!
Μη κατανοώντας ο κ. Τζαρούχης ότι έτσι εκθέτει, καπελώνει και ουσιαστικά “διαγράφει” τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος διαχρονικά τάσσεται ενάντια σε κομματικά καπελώματα και επίσημα κομματικά χρίσματα στην τοπική αυτοδιοίκηση και μόλις προ μιας εβδομάδας δήλωνε σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ότι «οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιες για την τύχη τους και όχι να επιβάλλουν τα κόμματα τους εκλεκτούς τους. Στόχος η ευρύτερη δυνατή συναίνεση».

Θέλει τους πολίτες πολιτικούς ραγιάδες, υποτελείς σε κομματικά καπελώματα
Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων αναλαμβάνει καθήκοντα πολιτικού μπάτλερ του κ. Καχριμάνη και αγνοεί ότι τη Νέα Δημοκρατία την εκφράζει ο πρόεδρός της και όχι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κάποιου Νομού της Περιφέρειας. Ιδίως όταν μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει από την κεντρική Νέα Δημοκρατία που να επισημοποιεί την στήριξη κάποιου υποψηφίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Έτσι θέλοντας τους πολίτες ως πολιτικούς ραγιάδες υποτελείς σε κομματικά καπελώματα και παραβλέποντας την πρόσφατη δήλωση Μητσοτάκη, βάζει εαυτόν υπεράνω και μοιράζει χρίσματα…

Η "ανακοίνωση - καπέλο"
Αναλυτικά στην "ανακοίνωση - καπέλο"* που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί και εμφανίζεται ως τάχα απόφαση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων η οποία όμως ακόμη ΔΕΝ συνεδρίασε, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα συνεδριάσει στις 20:00, αναφέρεται:
(*"ανακοίνωση - καπέλο" και όσων υποτιμά και θεωρεί πολιτικούς ραγιάδες και της κεντρικής ΝΔ που ΔΕΝ έβγαλε καμία ανακοίνωση στήριξης κανενός μέχρι στιγμής)

«Όπως γνωρίζετε η Ν.Δ. κινείται συντονισμένα και προετοιμάζεται εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Για την Περιφέρεια Ηπείρου η απόφαση του κόμματος είναι σαφής και γνωστή. Στήριξη στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Καχριμάνη, ενός ικανού περιφερειάρχη και στελέχους της τοπικής κοινωνίας.
Είναι, επίσης, γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι ένα μικρό μέρος στελεχών του Κόμματος, επικαλούμενοι τις κομματικές τους ιδιότητες, κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση στηρίζοντας άλλες επιλογές.
Ξεκαθαρίζουμε ότι το Κόμμα συντονισμένα κινείται σε όλα τα επίπεδα, και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο. Δεν υπάρχουν δύο φωνές, δύο γραμμές, άλλες απόψεις και άλλες επιλογές. Η Ν.Δ. στηρίζει τον Αλέκο Καχριμάνη.
Αυτή την ώρα προέχει το «εμείς» και το καλό της χώρας μας και όχι το «εγώ» οι προσωπικές στρατηγικές, όπως κάποιοι κάνουν.
Ήδη σήμερα έχουν κληθεί σε ακρόαση από τον Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκη 10 μέλη του κόμματος που φαίνεται να αγνοούν δομές και τις συλλογικές αποφάσεις.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική, η ενότητα και η πειθαρχία.
Σε κάθε περίπτωση τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων συνεχίζουμε τη δουλειά μας, απαρέγκλιτα και συντονισμένα και καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες, όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξης να πράξουν το ίδιο.
Μόνο έτσι πετύχαμε και θα πετύχουμε μεγάλες νίκες, ισχυρή Ν.Δ. και αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να κάνουν εκείνοι ό,τι κρίνουν ως πολίτες της Ηπείρου, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επικαλούνται την κομματική τους ιδιότητα, να αγνοούν τα αρμόδια συλλογικά όργανα και να προσπαθούν να διασπάσουν το Κόμμα με τις επιλογές τους.»