Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

(2 ΒΙΝΤΕΟ) Αυγενάκης: "Άκυρον" για τις παραπομπές στελεχών στο πειθαρχικό - Δηλώσεις για τη στήριξη της ΝΔ στο Δήμο Ιωαννιτών

Δεν έγιναν παραπομπές στο πειθαρχικό - Δεν θα πάρουμε βιαστικές αποφάσεις για τον Δήμο Ιωαννιτών 
Παρεμβαίνοντας στη διαδικασία επιλογής του προσώπου που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Ιωαννιτών ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα με δηλώσεις του στο Ήπειρος TV1 ανέφερε «Αναζητούμε πρόσωπα ικανά, αυτοδιοικητικά, πρόσωπα που θα ενώνουν τις τοπικές κοινωνίες και κυρίως θα φέρουν αποτέλεσμα» και πρόσθεσε «Αν αυτά τα πρόσωπα είναι και στελέχη του κόμματός μας ακόμη καλύτερα».
«Ζητήσαμε μέχρι τέλους του μηνός μια σειρά από προτάσεις, εμπιστευόμαστε την κρίση των συλλογικών μας οργάνων. Μη βιάζεστε. Η καλή δουλειά θέλει τρόπο, χρόνο και κυρίως ζύμωση. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι βιαστικό, εάν δεν είμαστε σίγουροι για αυτή μας την επιλογή» είπε και ερωτηθείς ο κ. Αυγενάκης σχετικά με ενδεχόμενη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Μωυσή Ελισάφ απάντησε...
«Δεν θα ήθελα να μπω σε ονοματολογία και παρακαλώ επιτρέψτε μου να μην απαντήσω σε αυτό που με ρωτάτε». (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 1 παρακάτω)

Για τις “παραπομπές” των 10 στελεχών του Σπ. Ριζόπουλου στο Πειθαρχικό
Ερωτηθείς ο Γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Λευτ. Αυγενάκης σχετικά με τις “παραπομπές” στο πειθαρχικό των 10 στελεχών της ΝΔ που μετέχουν στη Γραμματεία Οργανωτικού του Σπύρου Ριζόπουλου, δήλωσε:
«Όχι, δεν υπήρξαν, δεν έχει γίνει ακόμα. Απλά υπάρχει απόφαση η οποία θα ενεργοποιηθεί εάν και εφόσον. Υπήρξε σε πρώτο βαθμό αφαίρεση των αξιωμάτων που κάποιοι από τους 10 έφεραν. 
Ο κάθε πολίτης της Ηπείρου έχει το δικαίωμα να κάνει ότι εκείνος κρίνει. Δεν μπαίνουμε σε καμία διαδικασία κατεύθυνσης ή απαγόρευσης.»

Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου «Μπορεί να μη φτάσουν στο Πειθαρχικό κ. Αυγενάκη?», απάντησηε:
«Θα δούμε. Προς το παρόν μας ενδιαφέρει ότι η δουλειά προχωράει πολύ συστηματικά. Είμαστε αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι για την πορεία των πραγμάτων. Δεν μπαίνουμε σε μικροπρέπειες, ούτε σε μικρά πραγματάκια, μας ενδιαφέρει το μεγάλο κάδρο και η μεγάλη εικόνα» (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 2 παρακάτω)


1ο ΒΙΝΤΕΟ: Ο Λευτ. Αυγενάκης για τη στήριξη της ΝΔ στο Δήμο Ιωαννιτών (4΄:10΄΄)


2ο ΒΙΝΤΕΟ: Λευτ. Αυγενάκης: Δεν έγιναν οι παραπομπές στο πειθαρχικό (1΄:48΄΄)