Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Στις 19 Ιουλίου στο Γιαννιώτικο Σαλόνι ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τη Μαρία Παπαγεωργίου

Ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος συναντά τη Μαρία Παπαγεωργίου, σε ένα κοινό πρόγραμμα με σκηνές από το παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής τους διαδρομής, στο Its Kale Festival Ioannina 2018.
Από τη μία, ο Χρήστος Θηβαίος με τον τελευταίο του δίσκο «Σιδερένιο νησί», χιλιάδες ώρες σκηνικής πτήσης και ρεπερτόριο αξιοζήλευτο κι από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη...
κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή.
Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι επί χρόνια συνεργάτες τους Μάξιμος Δράκος - πιάνο, Σταύρος Ρουμελιώτης - κιθάρες, Καλλίστρατος Δρακόπουλος - τύμπανα, Ντίνος Μάνος - κοντραμπάσο.
Την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 9:30 μμ στο Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο σαλόνι). Γενική είσοδος: 10 €. Προπώληση εισιτηρίων στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Κουμπλομάτης, Χαρτέξ, στο κιόσκι της πλατείας και στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, καθώς και ηλεκτρονικά.