Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Στην Πρέβεζα αύριο Τετάρτη ο Ριζόπουλος, πανικόβλητος από κοντά ο Καχριμάνης!!!

Πολιτικός πανικός στο "Καχριμανιστάν", αύριο πάει και ο νυν Περιφερειάρχης Πρέβεζα! Το ίδιο είχε κάνει και στην ομιλία Ριζόπουλου στην Άρτα…
Φαίνεται ότι τον Καχριμάνη διακατέχει το άγχος, η κακή ψυχολογία, η φοβία της ήττας και της απώλειας της εξουσίας  από την “ορμή Ριζόπουλου” και τον κάνουν να πάει αύριο Τετάρτη στην Πρέβεζα, όπου είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου στις 8:00 μμ στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα.
Έτσι και ενώ μάλιστα αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένο και το...
Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων (με συνδιοργανωτή μάλιστα την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων), ο νυν Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης μεταβαίνει στην Πρέβεζα, όπου θα παραβρεθεί σε εκδήλωση που προγραμμάτισε -μόλις λίγη ώρα πριν την ομιλία Ριζόπουλου- το Επιμελητήριο, με θέμα το "Ηλεκτρονικό Επιχειρείν" (e-Business), όπως αναφέρει το prevezabest.
Υπενθυμίζεται ότι επίσης τη μέρα και την ώρα της ομιλίας του Σπύρου Ριζόπουλου προ ημερών στην Άρτα, ο νυν Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, πάλι είχε παρευρεθεί σε άλλη εκδήλωση στην Άρτα!!!

Η ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου
Ο Σπύρος Ριζόπουλος θα μιλήσει στην Πρέβεζα με θέμα: «Από το “Ντου γιου λάικ Μαντμαζέλ δε... Πρέβεζα;” στην πραγματική Τουριστική Ανάπτυξη».
Την ομιλία του θα προσφωνήσουν ο πρ. δήμαρχος Πρέβεζας Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.  Θα συντονίσει ο Όμηρος Τσάπαλος, Σύμβουλος Στρατηγικής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης, Θεοφάνους 3 στην Πρέβεζα την Τετάρτη 6 Ιουνίου, 8:00 το βράδυ

Η σχετική ανακοίνωση του Σπύρου Ριζόπουλου στο facebook