Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Φιλιάτες: Ο καυγάς για κτηματικές διαφορές έφερε το έγκλημα

Σε τραγωδία κατέληξε ο τσακωμός δύο ανδρών χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Ραγίου Φιλιατών Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω κτηματικών διαφορών βρέθηκε νεκρός ένας 60χρονος, που έχει τραύματα στην κροταφική χώρα, μετά από  συμπλοκή με έναν 42χρονο, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και...
συνελήφθη.
Το κακό δεν άργησε να γίνει, όταν οι δυο άνδρες ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης και ο 60χρονος -θύμα του άγριου τσακωμού που βρέθηκε νεκρός στην αγροτική περιοχή, πιάστηκαν στα χέρια.
Όπως αναφέρεται ένας 14χρονος που έβλεπε τον τσακωμό των δύο ανδρών, έτρεξε στον πατερά του που ήταν κοντά στην επίμαχη περιοχή και του μετέφερε τον καυγά.  Ο πατέρας του παιδιού μετέβη στο σημείο του καυγά, χώρισε τους δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ήταν αιμόφυρτος και αποχώρησε.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μαρτυρία του πατέρα του 14χρονου αναφέρει ότι και οι δυο άνδρες ήταν όρθιοι όταν τους χώρισε από τον έντονο καυγά. Τι συνέβη όμως λίγο αργότερα και ο 61χρονος βρέθηκε νεκρός; Επίσης να σημειωθεί ότι  τους δυο άνδρες εκτός από τις κτηματικές διαφορές συνδέει και μακρινή συγγενική σχέση.
Να αναφέρουμε τέλος ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης,  παρουσία του δικηγόρου του αναφέρει στις αστυνομικές αρχές αυτοβούλως, ότι βρήκε νεκρό τον 61χρονο συγγενή του.