Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Καχριμάνης- Αποστόλου: Όλο σιρόπια και αγάπες...

Αλ. Καχριμάνης: Αποτελεσματικός ο κ. Αποστόλου, έλυσε ζητήματα που χρόνιζαν – Άδ. Γεωργιάδης: Τα έκανε θάλασσα – ΝΟΔΕ: Υποκριτής και λαϊκιστής ο κ. Αποστόλου
Πολλά …ζιζάνια έβαλε στην τοπική (και όχι μόνο) Νέα Δημοκρατία ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγ. Αποστόλου
Αφορμή τα “πολιτικά σιρόπια” που έσταζε για την πολιτική του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης, ο οποίος μάλιστα –όχι τυχαία βέβαια- φρόντισε...
  τιμώντας τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο προεδρείο της συγκεκριμένης συνεδρίας σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του στην υπόλοιπη χώρα που ήταν “επισκέπτες” σε αντίστοιχα συνέδρια, εισπράττοντας δημόσια το ...«σε ευχαριστώ Αλέκο» του υπουργού!
Μόνο τα καλύτερα είχε ο ένας για τον άλλο (Καχριμάνης & Αποστόλου) στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διεξάγεται στο Du Lac.

Αντιθέτως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι ο κ. Αποστόλου τα έκανε θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ 1), ενώ η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων χαρακτηρίζει υποκριτή και λαϊκιστή τον κ. Αποστόλου (ΒΙΝΤΕΟ 2).

Αλλά και ο κ. Αποστόλου είχε τα καλύτερα λόγια για τον κ. Καχριμάνη καθώς τον χαρακτήρισε «άριστο γνώστη των θεμάτων»…
Αμοιβαιότητες…

Σίγουρα η …”σεμπριά” αυτή έρχεται σε συνέχεια της δυσαρέσκειας που επικρατεί στα κεντρικά της ΝΔ από τα συνεχή εύσημα Καχριμάνη σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Αλέκος Καχριμάνης επαληθεύει τη διάσταση με το Μοσχάτο καθώς δείχνει να μην υπολογίζει πλέον τον Κυριάκο Μητσοτάκη επαληθεύοντας τις εκτιμήσεις ότι έκανε “δικό του φέουδο”.

Μένει να δούμε τη συνέχεια...