Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Στα Γιάννενα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Θα μιλήσει σε ευρεία κομματική συγκέντρωση της ΝΔ την Τρίτη 14 Ιουνίου
Άγνωστο είναι αν η έλευση στα Γιάννενα ενός κορυφαίου κομματικού στελέχους, του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη την Τρίτη 14 Ιουνίου, αποτελεί και την άμεση αντίδραση της Συγγρού στα προβλήματα που ανέκυψαν με το καλημέρα στην τοπική ΝΟΔΕ ή εντάσσεται σε σειρά ανάλογων εκδηλώσεων.
Στην κομματική συγκέντρωση της τοπικής ΝΔ εκλήθησαν μια σειρά στελεχών- μελών της ΝΔ και συγκεκριμένα ο Βουλευτής Κώστας Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Σωκράτης Σισμανίδης, οι πολιτευτές των τελευταίων εκλογών, οι...
Δήμαρχοι, τα μέλη της ΝΟΔΕ και των Τοπικών Επιτροπών των Δήμων, οι Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, οι μετέχοντες στα Δ.Σ. επιμελητηρίων και σωματείων κλπ. Επίσης οι διατελέσαντες Πρόεδροι των ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ.

Η ευρεία κομματική συγκέντρωση αποφασίστηκε πρόσφατα κατά την μετάβαση του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Σπ. Βασιλείου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, όπου και έγινε εκτενής συζήτηση για τη σωστή λειτουργία των κομματικών οργανώσεων και την ενημέρωση των πολιτών.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 7:00 το απόγευμα στα Λιθαρίτσια.