Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Τίτλοι τέλους για την Μ.Κ.Ο. i-Dialogue (αποκαλούμενη «Μ.Κ.Ο. Ριζόπουλου»)

“Κατέβασε ρολά” η ΜΚΟ i-Dialogue, την οποία πολίτες αποκαλούν και «Μ.Κ.Ο. Ριζόπουλου», επειδή ο κ. Σπ. Ριζόπουλος ήταν το ένα από τα τρία ιδρυτικά της μέλη και κυρίως επειδή η συγκεκριμένη ΜΚΟ έγινε γνωστή στην Ήπειρο από την οργάνωση ομιλιών του Σπύρου Ριζόπουλου, όπου διεκδίκησε χωρίς επιτυχία την Περιφέρεια Ηπείρου. 
Η ΜΚΟ i-Dialogue ιδρύθηκε πριν...
έξι χρόνια, στις 2 Δεκεμβρίου 2013 και εφέτος, μετά από 5,5 χρόνια -για την ακρίβεια ένα μήνα πριν τις Περιφερειακές εκλογές- στις 14 Απριλίου έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τη «Μ.Κ.Ο. Ριζόπουλου» με το Α.Π: 1538989/62138 έγγραφο του Επιμελητηρίου Αθήνας.

Ιδρυτικά της μέλη ο Σπύρος Ριζόπουλος, ο κ. Ζαχαρίας Λουδάρος και η κ. Ευσ. Ασημακοπούλου. Ο κ. Λουδάρος διετέλεσε και αντιπρόεδρος του 3μελούς Δ.Σ. (με τον κ. Σπ. Ριζόπουλο ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο και με τρίτο μέλος του Δ.Σ. τη σύζυγο του κ. Ριζόπουλου, την κ. Όλγα Κόλλια) της  «SPIN COMMUNICATIONS A.E.» που είναι εταιρεία του κ. Ριζόπουλου.

Οι δραστηριότητες της ΜΚΟ περιγράφονται αναλυτικά στο καταστατικό της, ενώ χαρακτηριστικά στο άρθρο 4 με τίτλο «ΜΕΣΑ» του καταστατικού αναφέρεται μεταξύ άλλων και «η λειτουργία ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού».

Η i-Dialogue, αποκαλούμενη «Μ.Κ.Ο. Ριζόπουλου» διοργάνωσε ομιλίες του κ. Ριζόπουλου στην Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα), όπου διεκδίκησε να εκλεγεί Περιφερειάρχης (συμμετείχε στις εκλογές και κατετάγη 3ος με ποσοστό 9,76%.

Τίτλοι τέλους λοιπόν εφέτος για την i-Dialogue (αποκαλούμενη «Μ.Κ.Ο. Ριζόπουλου»).
(περισσότερες λεπτομέρειες στη ΓΕΜΗ δημοσιότητα ΕΔΩ αρ. ΓΕΜΗ 128313903000)

Δείτε σελίδες του καταστατικού της «Μ.Κ.Ο. Ριζόπουλου» και τις προσκλήσεις από τις εκδηλώσεις του κ. Ριζόπουλου που είχε δημοσοποιήσει