Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Στα Γιάννινα την Πέμπτη ο Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές, προβληματισμένος από τα χαμηλά ποσοστά Καχριμάνη και τις επιτυχημένες εκδηλώσεις Ριζόπουλου

Αναμένεται να “αδειάσει” Τάτι Καλογιάννη και ΝΟΔΕ, λέγοντας «για δήμαρχο ψηφίστε όποιον θέλετε», ως ομολογία αποτυχημένων επιλογών
Στα Γιάννινα θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όλα δείχνουν ότι ο πανικός που προκλήθηκε στο στρατόπεδο του απερχόμενου κ. Αλ. Καχριμάνη από την πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσίευσε η real.gr του Νίκου Χατζηνικολάου (Καχριμάνης 30,3%, Ριζόπουλος 20,1%, Ζάψας 15,0% κλπ ΚΛΙΚ ΕΔΩ), οδήγησε σε επιτακτική απαίτηση περαιτέρω ενισχυμένης κομματικής στήριξης.

Έτσι αποφασίστηκε να επισκεφτεί τα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης την...
Πέμπτη 9 Μαΐου στις 19:15. Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.
Αναμένεται να αναφερθεί στις Ευρωεκλογές, αλλά κυρίως να προσπαθήσει να «σπρώξει» τον απερχόμενο περιφερειάρχη “αφαιρώντας την ελεύθερη κρίση” και υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Ηπειρωτών Νεοδημοκρατών θα “τους διατάξει” να ψηφίσουν Καχριμάνη, αντιμετωπίζοντάς τους έτσι ως ιθαγενείς και πρόβατα. Κάτι βέβαια που μένει να φανεί.
Παράλληλα η άφιξη του κ. Μητσοτάκη, έφερε μεγάλη αναστάτωση στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, στον πρόεδρό της κ. Θεόδ. Τζαρούχη και στην κ. Τάτι Καλογιάννη. Αυτό επειδή τους διαμηνύθηκε από τα κεντρικά της ΝΔ ότι στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πει «για δήμαρχο ψηφίστε όποιον θέλετε», αναιρώντας έτσι τη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Αδ. Γεωργιάδη που στηρίζουν την κ. Τάτι Καλογιάννη.