Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΓΚΑΛΟΠ Real.gr: Κλείδωσε το δίδυμο Καχριμάνης – Ριζόπουλος για Β΄ γύρο – Τα ποσοστά

Αναλυτικά και κατά Νομό      
Στην Ήπειρο, όλα δείχνουν ότι ξεκαθαρίζει το δίδυμο του δεύτερου γύρου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από μετρήσεις της κοινής γνώμης.
Το γνωστό μεγάλο Αθηναϊκό site real.gr, επικαλείται δημοσκόπηση της κοινής γνώμης και δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση έχει γίνει στο διάστημα από 20 - 25 Απριλίου, από την εταιρεία VOX POP Ανάλυσις.
Σύμφωνα με τη real.gr ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, έχει μεν προβάδισμα καθώς συγκεντρώνει το 30,3% των προτιμήσεων, αλλά προφανώς δεν μπορεί να επαναλάβει την επίδοση του 2014, όταν εξελέγη από τον πρώτο γύρο με 51%.
Βασικός του αντίπαλος αναδεικνύεται με 20,1% ο ανεξάρτητος υποψήφιος Σπύρος Ριζόπουλος, που ηγείται της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου. 
Το ποσοστό...
της αδιευκρίνιστης ψήφου κυμαίνεται στο 18,8%.

Στις επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες:
✔️Στα Γιάννενα, ο Αλέκος Καχριμάνης φτάνει στο 33,8%, ο Σπύρος Ριζόπουλος στο 21,7%, ο Γιώργος Ζάψας στο12,7% και ο Δημήτρης Δημητρίου 6,1%.
✔️Στην Άρτα, με την ίδια σειρά, η ψαλίδα κλείνει σημαντικά στο 28,5% έναντι 21,5% του Σπύρου Ριζόπουλου. Ο Γ. Ζάψας καταγράφεται στο 16,0% και ο Δ. Δημητρίου στο 5,9%.
✔️Στην Πρέβεζα ο Περιφερειάρχης σημειώνει το μικρότερο ποσοστό του και φτάνει στο 26,9%. Δεύτερος καταγράφεται ο Γ. Ζάψας με 18,9% και ακολουθούν ο Σπύρος Ριζόπουλος με 12% και ο Δ. Δημητρίου με 6,7%.
✔️Τέλος, στη Θεσπρωτία ο κ. Καχριμάνης καταγράφεται στο 28,9%. Ο Σπύρος Ριζόπουλος στο 16,7%, ο Γιώργος Ζάψας στο 13,9% και ο Δ. Δημητρίου στο 5,3%.


Αναλυτικά για το δημοσίευμα της real.gr ΚΛΙΚ ΕΔΩ