Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

😂 “Αυστηρώς Ακατάλληλον” για το “Καχριμανιστάν” το σποτάκι με τη γιαγιά που λέει «νισάφ Αλέκο»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη δεν επιθυμεί την προβολή του (ΒΙΝΤΕΟ)
Καθόλου όπως φαίνεται δεν άρεσαν τα λόγια της γιαγιάς στην παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη η οποία «ασφαλώς εάν ήταν στο χέρι της θα το λογόκρινε και θα το χαρακτήριζε ως “Αυστηρώς Ακατάλληλον” για τους Ηπειρώτες», όπως εύστοχα παρατήρησαν αρκετοί που το είδαν. 
Συγκεκριμένα η παράταξη του απερχόμενου ζητά να μην προβούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη μετάδοσή του BINTEO με τη γιαγιά που λέει «νισάφ Αλέκο», γιατί...
κατά την άποψή της εκφεύγει των κανόνων που θέτει το ΕΣΡ για τις εκλογές.
Η πρωταγωνίστρια του βίντεο που έγινε viral, μια ηλικιωμένη γιαγιά σε ένα χωριό της Ηπείρου, λέει… «νισάφ» στον Αλέκο, δηλαδή, τον Περιφερειάρχη, που εκλέγεται για πολλά χρόνια, κοντά τρεις δεκαετίες στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού της περιοχής. Παράλληλα, η γιαγιά αναφέρει πως ίδια δεν τακτοποίησε τα παιδιά της, κάνοντας αντιπαραβολή... 
Η παράταξη του απερχόμενου ισχυρίζεται ότι το εν λόγω τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», κατατάσσεται ως αρνητική διαφήμιση υπό τον τίτλο «νισάφ Αλέκο» καθώς – σύμφωνα με τη γνωστοποίηση της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου»- «κατά το περιεχόμενο του, πέραν των άλλων στοιχείων, εμπεριέχει, παράνομα και κακόβουλα, με έντεχνο τρόπο, στοιχεία που αναφέρονται στα μέλη της οικογένειας του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, που ουδόλως σχετίζονται με το πλαίσιο πολιτικής αντιπαράθεσης, όπως οριοθετείται από το νόμο και το ΕΣΡ».
Δείτε το επίμαχο βίντεο εδώ
Το σποτ προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η παράταξη της απερχόμενης περιφερειακής αρχής προειδοποιεί τα τοπικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα τις τοπικές τηλεοράσεις… να μην το προβάλλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα και κυρώσεις από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ενώ σε ό,τι αφορά τον καθ’ αυτό προεκλογικό αγώνα, ο κ. Καχριμάνης επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός του για τον αντίπαλό του.

με πληροφορίες από το pbnews
Δείτε αποσπάσματα από το επίμαχο BINTEO-σποτάκι