Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Δείτε όλη την κατάταξη, τα 15 τοπικά sites που διαβάζονται περισσότερο. Στο #3 το epirusIN, έγκυρα και ψηλά, σας ευχαριστούμε θερμά!!!

Ποια τοπικά sites διαβάζονται περισσότερο. Όλη η κατάταξη

Γράφει ο Γιώργος  Νικόλαος Παππάς
Η εγκυρότητα και η σοβαρότητα εκτιμούνται! Αυτό προκύπτει από τις μετρήσεις της έγκυρης alexa.com του παγκόσμιου κολοσσού που ειδικεύεται στη μέτρηση της επισκεψιμότητας των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων.
Με την εμπιστοσύνη σας, φέρατε όλοι εσείς το epirusIN πολύ ψηλά στην 3η θέση της επισκεψιμότητας* ανάμεσα σε όλα τα τοπικά ειδησεογραφικά sites της Ηπείρου (Ιωάννινα). 
Το epirusin δίνει καθημερινά τη μάχη της έγκυρης ενημέρωσης, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υπερβολές και χωρίς καμία εξάρτηση! Ελεύθερα, αδέσμευτα, αντικειμενικά!  
👉 Στην πρώτη θέση και με μεγάλη διαφορά... 
βρίσκεται το epirusgate

👉Στη δεύτερη θέση των ειδησεογραφικών βρίσκεται το epiruspost.

👉 Ακολουθεί στην τρίτη θέση το epirusIN το οποίο τη διατηρεί σταθερά τον τελευταίο χρόνο, αν και είναι σχετικά νέο.


✔️ Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με την κατάταξη όπως προκύπτει από τις καθημερινές μετρήσεις του τελευταίου διμήνου Φεβρουάριος - Μαρτιος 2019.  


[*αφορά τα site των ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών  ΜΜΕ Ηπείρου (Ιωάννινα) που έχουν πρωτότυπη (no robot) ύλη πάνω από 80% τοπική].
Τσεκάρετε μόνοι σας…
Για να τσεκάρετε την κατάταξη οποιουδήποτε site κάντε κλικ στο alexa.com και γράψτε στη μπάρα αναζήτησης τη διεύθυνσή του. Η έγκυρη μηχανή της alexa θα σας δείξει την κατάταξη στη χώρα του και παγκοσμίως. Η γενική σειρά κατάταξης μεταβάλλεται καθημερινά.

Επισημαίνουμε ότι το epirusgate βρίσκεται με μεγάλη διαφορά στην 1η θέση στην Ήπειρο και φιγουράρει πολύ ψηλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, συναγωνιζόμενο τα μεγάλα κεντρικά sites.

Δείτε την κατάταξη (Rank) των ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών ΜΜΕ Ηπείρου (Ιωάννινα)