Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η απόδοση των υποψηφίων στο… στοίχημα και το ράλλυ Ριζόπουλου!

Αντικείμενο στοιχήματος έχουν γίνει οι περιφερειακές εκλογές. Προφανώς υπάρχουν οι λάτρεις του τζόγου που θέλουν να δοκιμάζουν την τύχη τους και στα εκλογικά προγνωστικά.
Στην σχετική κατηγορία του στοιχήματος περιλαμβάνεται και η Περιφέρεια Ηπείρου. Και πολλοί θεωρούν σίγουρο ότι οι εταιρείες στοιχημάτων κάνουν κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, πέρα από τα άλλα δεδομένα που χρησιμοποιούν.
Η «απόδοση» των υποψηφίων στην Ήπειρο δίνει μία γεύση όσων πιστεύει ο κόσμος για τις εκλογές του Μαΐου, τα φαβορί και τα αουτσάιντερ. Και βέβαια εντύπωση προκαλεί το… ράλλυ του Σπύρου Ριζόπουλου μέσα σε –ούτε- 2 εβδομάδες!!! Έχουμε και λέμε λοιπόν…
Η απόδοση του Σπύρου Ριζόπουλου πραγματικά είναι μακράν αυτή που όλο μικραίνει την απόδοσή της, αυξάνει δηλαδή τις πιθανότητες επικράτησής του την Β΄Κυριακή, ενώ την Α΄ Κυριακή προηγείται ο απερχόμενος παριφερειάρχης.
Από απόδοση 25 στις 10 Μαρτίου, βελτιώθηκε σε απόδοση 15 στις 14 Μαρτίου και έφτασε σε απόδοση 10 στις 22 Μαρτίου! Που σημαίνει ότι κυριολεκτικά μέρα με μέρα πλησιάζει την κορυφή, καθώς οι μυημένοι στο στοίχημα λένε ότι με το ρυθμό που ανεβαίνει και είναι ήδη -κατά το στοίχημα- στη 2η θέση, ότι παίρνει τις εκλογές…
Είναι χαρακτηριστικό πως σε καμία άλλη Περιφέρεια υποψήφιος δεν είχε τόσο “καλπάζουσα” απόδοση, όσο ο Σπύρος Ριζόπουλος, τέτοια που να οδηγεί σε νίκη!
Το σίγουρο βέβαια είναι πως οι εκλογές δεν κρίνονται στο στοίχημα, ούτε από το στοίχημα… Ωστόσο τα προγνωστικά έχουν πάντα το ενδιαφέρον τους!