Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Διπλή διάκριση του The Lake Hotel στα Greek Hospitality Awards 2019!

Το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, έφερε μαζί του όχι μόνο high-end φιλοξενία πάνω στη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και δύο βραβεία στα φετινά Greek Hospitality Awards 2019! Το The Lake Hotel αναδείχθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Green City Hotel και με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek New City Hotel.  
Η ανάδειξη του The Lake Hotel στις...
συγκεκριμένες κατηγορίες καθιερώνει και αποδεικνύει το όραμα και το σκοπό λειτουργίας του, ως μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ιστορία της πόλης αλλά και ένα από τα πιο  σύγχρονα έργα στην Ελλάδα όσο αφορά την αξιοποίηση φυσικών πόρων προς όφελος του οικοσυστήματος.
Η ξενοδοχειακή μονάδα των 41 πολυτελών δωματίων, σε ένα παρόχθιο οικόπεδο 13 στρεμμάτων, σχεδόν πάνω στην ιδιαίτερου φυσικού κάλους και ιστορίας λίμνη Παμβώτιδα, αποτελεί έναν χώρο ξεκούρασης δίπλα στην λίμνη με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και την άνεση των επισκεπτών. Στόχος λειτουργίας του The Lake Hotel είναι η προσφορά στον επισκέπτη, μέσα από τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του, αλλά και η προσφορά στο περιβάλλον, μέσα από ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα πράσινης ενέργειας γεωθερμίας.
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε με βάση την παράδοση της περιοχής τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά του κτηρίου, προσφέροντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει την ομορφιά και την ιστορία της περιοχής μέσα από μια άνετη και ποιοτική διαμονή.  
Ο επιχειρηματίας μηχανικός και συνιδιοκτήτης του The Lake Hotel, Αποστόλης Εξάρχου δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την διπλή διάκριση του The Lake Hotel στα Greek Hospitality Awards 2019 και η μεγαλύτερη χαρά για εμάς οφείλεται στο γεγονός ότι η προσπάθεια, η επιμονή και το όραμά μας αρχίζουν να αποδείδουν καρπούς και να αναγνωρίζονται! Μέσα από το The Lake Hotel στοχεύουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού του τόπου μας και στην προστασία αυτού. Η ανάπτυξη και η εξέλιξη για να έχουν νόημα, θα πρέπει να πραγματοποιούνται με γνώμονα το καλό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον την ίδια στιγμή, καθώς η σύνδεση των δύο είναι δεδομένη και επιθυμητή. Σας καλούμε να επισκεφθείτε τα Ιωάννινα και το The Lake Hotel και να απολαύσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία που έχουμε δημιουργήσει για εσάς ‘σε συνεργασία’ με τη φύση