Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Βίντεο με τα ναρκωτικά, σύλληψη 2 ατόμων

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οδήγησαν χθες το πρωί (25-02-2019) στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, στη σύλληψη δύο ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.  
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν για δύο άτομα, ηλικίας 63 και 52 ετών. Σε έρευνα που έγινε (ΒΙΝΤΕΟ) στο...
παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον εσωτερικό χώρο του πορτ παγκάζ και κάτω από τα μπροστά καθίσματα, (53) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (55) κιλών και (650) γραμμαρίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Στην επιχείρηση που έγινε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για δραστηριοποίηση κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών, συνολικά κατασχέθηκαν:
• -55- κιλά και -650- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου δράστη και
• δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ