Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Ένα «πράσινο» βραβείο για Κόνιτσα και Ζαγόρι

Πανελλήνια διάκριση στον διαγωνισμό Best City Awards 2018 για τους δήμους Κόνιτσας και Ζαγορίου. Απέσπασαν το ασημένιο βραβείο (silver awards) στην κατηγορία «Έργα πρασίνου και βιοποικιλότητας» για τη συμμετοχή τους στην ένταξη του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου ως Παγκόσμιου Μνημείου Πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
Το βραβείο για το...
Δήμο Κόνιτσας παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Παπασπύρου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Καλλιντέρη, ενώ για το Δήμο Ζαγορίου το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Εξάρχου.
«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς το γεγονός ότι ο δήμος Κόνιτσας βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά συνεχόμενη χρονιά στον πανελλήνιο διαγωνισμό Βest City Awards και ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για την θετική αξιολόγησή των προσπαθειών μας» δήλωσε ο δήμαρχος Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου.
Η τελετή απονομής των Best City Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και τα βραβεία προέκυψαν από τον μέσο όρο της βαθμολογίας των κριτών. Οι νικητές έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.bestcityawards.gr