Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο γάμος του Παντελή Κολόκα: Αίσιο τέλος σε ένα μεγάλο έρωτα.

Κρατώντας χαμηλό προφίλ για τα δεδομένα της προσωπικής του κατάστασης, ο γνωστός "αμετανόητος εργένης" και αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας έκανε...  στροφή και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την πανέμορφη σύντροφο του, Γλυκερία Λαδοπούλου μια ήρεμη και δυνατή προσωπικότητα.
Το όνομα του Παντελή απασχολεί ήδη τα φώτα της δημοσιότητας εν όψει και των εκλογών, πάντα όμως η προσωπική πλευρά της ζωής έχει άλλη αξία. Βέβαια η Γλυκερία συχνά ακολουθεί τον σύντροφό της στις πολιτικές του υποχρεώσεις και είναι έτοιμη πια, να τον ακολουθεί για μια ζωή!
Κουμπάρα στο γάμο η πρόεδρος... 
του πολιτιστικού ιδρύματος της τράπεζας Πειραιώς κ. Σοφία Στάικου και έτερος μάρτυρας ο επιστήθιος φίλος του Παντελή, ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης ιδιαίτερα επιτυχημένος κατασκευαστής  άρτι αφιχθείς  από το Λονδίνο. 
Ο γάμος του Παντελή Κολόκα και της Γλυκερίας Λαδοπούλου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων  Θωμά Μπέγκα!
Η κουμπάρα Σοφία Στάικου εμφανίστηκε στο δημαρχείο Ιωαννίνων απαστράπτουσα και ιδιαίτερα χαρούμενη για την απόφαση του ζευγαριού!
Οι πληροφορίες λένε ότι θα ακολουθήσει στη συνέχεια σε λίγους μήνες ανοιχτός θρησκευτικός γάμος, ενώ ο πολιτικός γάμος πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα  στενό κύκλο λόγω της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του κ. Κολόκα.
Να ζήσουν ευτυχισμένοι!!!