Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Σύσκεψη αναπηρικών φορέων στα Ιωάννινα για την 3η Δεκέμβρη Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Στα Γιάννενα θα βρίσκεται την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ Γιάννης Λυμβαίος, όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη της ΕΣΑμεΑ στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και...
Κηδεμόνων ΑμεΑ "Η Κυψέλη" (Γ. Παπανδρέου 1, πρώην ΓΝ Χατζηκώστα) για τη ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΊΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2018, ΆΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ (ΠΛΑΤΕΊΑ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΟΥΣ), ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
Θα πραγματοποιηθεί επίσης ενημέρωση από τον κ. Λυμβαίο για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.
Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς!
Παράλληλα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα ο κ. Λυμβαίος θα μιλήσει στην ημερίδα που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου για την Αναδοχή - Υιοθεσία: "Η Συμβολή του νέου πλαισίου της αναδοχής στην αποιδρυματοποίηση όλων των παιδιών".
Παρακαλούμε για την κάλυψη.