Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ο Τσιρογιάννης, το “καψόνι” στον Καχριμάνη, η “Ριζοπουλίαση” και η επί τόπου μεταβολή…

Βοούσαν χθες το βράδυ οι πεζόδρομοι της Άρτας από τις εικασίες για το… “καψόνι”, ή το κατ΄ άλλους “σαμποτάζ” που έκαναν οι δημοτικοί του σύμβουλοι, στον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και τον… εξέθεσαν στα μάτια του "εις Άρταν αφικνούμενου;", αλλά απερχόμενου περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.
Το δημοτικό συμβούλιο ήταν...
προγραμματισμένο χθες Τετάρτη, για τις 6:30 μμ με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Και πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν πως και πώς να φτάσει η ώρα, επειδή είχαν πληροφορηθεί πως ξεκίνησε από τα Γιάννενα για την Άρτα ο κ. Καχριμάνης, προκειμένου να δώσει το παρόν στο δημοτικό συμβούλιο.

Όμως και ενώ ασφαλώς -κατά τα διαδιδόμενα- το αυτοκίνητο με τον κ. Καχριμάνη είχε σχεδόν φτάσει στο δημαρχείο, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι απουσίαζαν!!! 
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που όσο περνούσε η ώρα διέκριναν στο πρόσωπο του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη μια αγωνία, ένα άγχος…

Η ώρα πέρασε και απαρτία πουθενά!!!
Από τους 20 δημοτικούς συμβούλους του κ. Τσιρογιάννη απουσίαζαν περίπου οι μισοί!!!
Τώρα αν έκαναν “καψόνι” στο δήμαρχο, ή “σαμποτάζ” στον Καχριμάνη ή αν είχαν άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις, ή αν έπαθαν “Ριζοπουλίαση”, άγνωστο. Απουσίαζαν μάλιστα και σχεδόν όλοι της αντιπολίτευσης!!!

Αποτέλεσμα: Αναγκαστικά -κατά τας βοάς- μετά από το “μισάωρο της ευγένειας” η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αρταίων αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και η προσδοκώμενη επίσκεψη του απερχόμενου περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη πήγε… στράφι.

Και ασφαλώς ο περιφερειάρχης θα έκανε επί τόπου μεταβολή για να επιστρέψει πίσω στα Γιάννενα. "Πήγε, δεν είδε και απήλθε"... 
Προφανώς το τι θα έλεγε μέσα του ο κ. Καχριμάνης, δεν το ξέρει κανείς… 😡
Άτυχος στάθηκε ο κ. Τσιρογιάννης κατά τα διαδιδόμενα… 😰