Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Σιγά που θα ήθελαν να αξιολογούνται!!! Το "ΟΧΙ" του Συλλόγου Εργαζόμενων Ο.Τ.Α στην αξιολόγηση

Αναμενόμενη η ανακοίνωση κατά των αξιολογήσεων που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζόμενων στους Ο.Τ.Α. Νομού Ιωαννίνων. Αυτονόητο το ότι ΔΕΝ επιθυμούν να αξιολογούνται, ούτε με τον εκάστοτε προτεινόμενο από τις κυβερνήσεις τρόπο, αλλά κυρίως ούτε προτείνουν κάποιον άλλο κατά την κρίση τους κατάλληλο τρόπο ή σύστημα αντικειμενικής αξιολόγησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:...

"Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατ’ επιταγή της τρόικας, προσπαθεί με  όλα τα μέσα να περάσει την αντιδραστική αξιολόγηση. Με Απειλές, τρομοκρατία (ότι, όσοι δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση δεν θα κριθούν για προϊσταμένους, δεν θα έχουν αύξηση αποδοχών, διαρρέουν τα παπαγαλάκια ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν μετάταξη, κλπ).Θέλουν τους εργαζόμενους τρομοκρατημένους  και πειθήνιους. Να μην έχουν γνώμη ή να μην την πουν και να υπακούσουν στις ’’διαταγές” αδιαμαρτύρητα. Ενώ οι υπηρεσίες στενάζουν από έλειψη προσωπικού, με «γερασμένο» προσωπικό, με χώρους  εργασίας ακατάλληλους όπου ταλαιπωρούνται  πολίτες και υπάλληλοι, οι διοικήσεις δεν έχουν καμία ευαισθησία να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών, για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή των συναδέλφων στην Απεργία - αποχή είναι σημαντική. Ιδιαίτερα τώρα που στην Ευρώπη ξεκίνησαν τα μαύρα κοράκια να ψηφίζουν για 12ωρη εργασία, δουλειά 7 μέρες τη βδομάδα.
Συνάδελφοι, την Τρίτη 3 Ιουλίου, το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου προχώρησε σε κατάληψη του γραφείου του Γεν. Γραμματέα του Δήμου Ιωαννιτών, ώστε να μην προχωρήσει η συνέντευξη  με τους Διευθυντές.Θεωρούμε ότι η απεργία - Αποχή από την αξιολόγηση πρέπει να συνεχιστεί. Καλούμε τους προϊσταμένους και τους διευθυντές να κάνουν ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ μπροστά και να μην πάνε στις συνεντεύξεις. OXI ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Αγώνας για δημόσιες και κοινωνικού χαρακτήρα υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών."