Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Συνάντηση του δημάρχου Ηγουμενίτσας με το νέο ΔΣ της Τοπικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές στις 22-05-2018, είχε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Δημήτριου Πάκου. 
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτριος Χρήστου, ο...
Γενικός Γραμματέας κ. Ευστράτιος Ανεστίδης, η βοηθός Γενικού Γραμματέα κα Λαμπρινή Γεωργίου, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Αθανασίου, ο βοηθός Ταμία Κωνσταντίνος Θεοδώρου και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Χατζαλής. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αποτελούνται από τους: Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Κασσιανή Αγγελοπούλου, Βασίλειο Μπρέστα.
Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Δ.Σ. τόσο για την εκλογή του, όσο και για τη διαχρονική προσφορά του στον τόπο. Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς ζήτησε τη συνέχιση της συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη νέων δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για επιμέρους πρωτοβουλίες όπως: Αιμοδοσία, διάθεση αγαθών στις Προνοιακές Δομές, ενημερωτικές ημερίδες κ.λ.π. και έκανε αποδεκτό το αίτημα του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Δημητρίου Πάκου για θεσμική συνεργασία και καθορισμό κοινών πρωτοβουλιών με συντονιστή το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.