Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Κάλεσμα του υποψ. προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ιωαννίνων Νίκου Κρικώνη για συμμετοχή τις εκλογές της Κυριακής

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, απευθύνει με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ (Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης) δήμου Ιωαννίνων Νίκος Κρικώνης.
Πρόκειται για τη μοναδική ΔΗΜΤΟ του Νομού Ιωαννίνων που υπάρχουν δύο υποψήφιοι πρόεδροι στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ την Κυριακή 13 Μαΐου και ο Νίκος Κρικώνης θα είναι αντιμέτωπος με τον πλησιάζοντα τα ογδόντα (80) έτη, νυν πρόεδρο, Βασίλη Αϊβατίδη
Η ΔΗΜΤΟ Ιωαννίνων είναι με διαφορά η μεγαλύτερη ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στο Νόμο Ιωαννίνων και τα παράπονα πάρα πολλών μελών της ΝΔ για την κατάσταση “αγρανάπαυσης” που ουσιαστικά βρίσκεται καθώς και για τα εσωτερικά προβλήματα δυσλειτουργίας της, είναι έντονα και διαρκή.
Στο ενωτικό μήνυμά του καλεί τα μέλη της ΝΔ να στηρίξουν την προσπάθεια ανανέωσης και ενδυνάμωσης της φωνής του κόμματος στην τοπική κοινωνία. Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:...
«Ως υποψήφιος Πρόεδρος για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) Ιωαννίνων, καλώ όλα τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, η οποία αποτελεί και ένα προσκλητήριο αγώνα ενόψει των επικείμενων πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας.
Για την επιτυχή έκβαση του αγώνα της παράταξής μας και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματός της, εκτός από τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, απαιτείται και η ανάδειξη στελεχών στις κομματικές οργανώσεις που θα μπορούν να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα νέο, δυναμικό, ξεκίνημα.
Στελέχη που θα αφουγκράζονται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, θα συνθέτουν, θα διεκδικούν, θα προτείνουν λύσεις στα μικρά και μεγάλα ζητήματα. Στελέχη που θα εγγυούνται την ενότητα και τη συνεργασία των μελών του κόμματος.
Εκφράζουμε το σεβασμό μας, προς όλους εκείνους που σε δύσκολα χρόνια αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την παράταξή μας. Τον δικό τους αγώνα, καλούμαστε να συνεχίσουμε όσοι αναλάβουμε θέσεις ευθύνης στις τοπικές οργανώσεις καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και την προώθηση των θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας. παραμερίζοντας το «εγώ» και συντασσόμενοι με το «εμείς», ώστε να αποτελέσουμε ένα δυνατό κρίκο που θα συνδέει την τοπική κοινωνία με το κόμμα σήμερα και με την Κυβέρνηση αύριο.
Με τις σκέψεις αυτές, ζητώ από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν την Κυριακή με τη συμμετοχή και την ψήφο τους την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Ιωαννίνων

Με Νεοδημοκρατικούς χαιρετισμούς
ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΚΩΝΗΣ
Υποψήφιος Πρόεδρος
ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιωαννίνων»