Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ενημερωτική εκδήλωση για την Δράση του Ε.Π Ήπειρος 2014 - 2020: Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των προσπαθειών για ενημέρωση και αξιόπιστη πληροφόρηση των Επιχειρήσεων-Μελών του για τα προγράμματα χρηματοδότησης, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς:...
α) Μεταποίησης, β) Βιομηχανίας της εμπειρίας, Τουρισμού, Πολιτισμού – Δημιουργικής Βιομηχανία, γ) Υγείας και Ευεξίας, στην Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Ηπείρου, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00, στο Ξενοδοχείο «Du Lac» (Α. Μιαούλη & Ίκκου – Ιωάννινα), για την παρουσίαση της δράσης: «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)».
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της παραπάνω δράσης από τα Στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου, κκ Γιαννούση Πηνελόπη και Μπαλτογιάννη Νικόλαο και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.
Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το θεματικό πεδίο «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020 καθώς και οι δράσεις που είναι σε στάδιο προδημοσίευσης και πρόκειται να εκδοθούν οι προκηρύξεις το προσεχές διάστημα:
«Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών»
«Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα»