Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Επίσκεψη Χρ. Μαντά και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στο ΠΕΑΚΙ

Την Παρασκευή 20-4-2018 μαζί με τον βουλευτή Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Μαντά, κορυφαία -τοπικά- αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Αρ. Σπέγγο συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων και Κ. Μπασιούκα επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ηπειρος Ανατροπής», συναντήθηκαν με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ στις...
εγκαταστάσεις του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Εθνικού Αθλητικού Κέντρου.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκτεταμένη συζήτηση για τις δράσεις της διοίκησης , αλλά και για τα σχέδιά της για την επερχόμενη χρονική περίοδο.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η θητεία της ξεκίνησε με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα χρεών στο ύψος των 500 χιλ. ευρώ και κατάφερε μέσα από το νοικοκύρεμα της όλης κατάστασης , αλλά και την αύξηση των ιδίων εσόδων μέσα από νέες συμφωνίες με τα σωματεία, πρόγραμμα χορηγιών κλπ. να είναι σήμερα στην πρωτοπορία των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων, με πλεονασματικό προϋπολογισμό αλλά και με μία αξιοσημείωτη πορεία στην αναδιοργάνωση και ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας. Η Λιμνοπούλα, το Κολυμβητήριο, η αναδιοργάνωση των «Ζωσιμάδων» , όπου σε λίγες βδομάδες ξεκινάει η αντικατάσταση του ταρτάν και πολλές άλλες μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές είναι ενδεικτικά αυτής της πορείας. Αυτή η πορεία , έγινε και γίνεται προκειμένου να ενισχυθούν τόσο ο ερασιτεχνικός όσο και ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν όλο και περισσότερο τους αθλητικούς χώρους και τις εγκαταστάσεις στην πόλη μας.
Στα σχέδια της διοίκησης είναι η αναμόρφωση όλων των εξωτερικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ καθώς και η συνολική ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων συνεχάρη τη διοίκηση και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της σε αυτή την άοκνη και ανιδιοτελή προσπάθεια , που έφερε το ΠΕΑΚΙ στην πρωτοπορία στο επίπεδο των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων ολόκληρης της χώρας.